EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Prince Palace Hotel, een vorstelijk onderkomen

Het Prince Palace hotel is elegant ingericht op klassiek Thaise wijze en beschikt over 741 ruime, airconditioned kamers en suites met panoramisch uitzicht, (satelliet-)tv, IDD-telefoon, kluis, minibar, bureau, zitje en badkamer met bad, douche & toilet. De suites (in B- en C-torens) zijn voorzien van een pantry, maar ook de 'gewone' kamers voldoen aan alle eisen van de verwende gast. Overal in het hotel treft u Aziatische kunstwerken aan. Het splinternieuwe Prince Suites bestaat uit appartementen met twee en drie slaapkamers. Deze zijn bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen.


Superior - Toren A & B & C Tower A: Superior
34m2. Ruime, sfeervol ingerichte kamers waarvan de meeste onlangs gerenoveerd zijn met twee aparte bedden. Badkamer met ligbad/douche.
Deluxe hoekkamer - Toren A Tower A: Deluxe Corner room
45m2. Een zee van ruimte en prachtig uitzicht over de skyline van Bangkok, met aparte eettafel en groot tweepersoonsbed. Badkamer met ligbad/douche.
Executive Suite - Toren A Tower A: Executive Suite
68m2. Luxe ingerichte hoekkamer/suite van alle gemakken voorzien met groot tweepersoonsbed. Badkamer met aparte douche en ligbad.
Executive Suite - Toren A Tower B+C: Superior
35m2. Dezelfde indeling als de Superior in Tower A, maar een iets andere inrichting en ook twee aparte bedden. Badkamer met ligbad/douche.
Suite met woon- en slaapkamer - Toren B & C Tower B+C: Suite with Living room
60m2. Deze suite heeft een aparte woon- en slaapkamer met een groot tweepersoonsbed en een kitchenette. Badkamer met ligbad/douche.
Suite met woon- en slaapkamer - Toren B & C Prince Suites: 2 bedrooms Suite
58m2. Aparte woonkamer, kitchenette, 2 slaapkamers en 1 badkamer met ligbad/douche. Master bedroom met een groot tweepersoonsbed (220cm) en extra bed (90cm). Tweede slaapkamer met een klein (140cm) tweepersoonsbed.
Tweeslaapkamer suite - Prince Suite Prince Suites: 3 bedrooms Suite
96m2. Aparte woonkamer, 3 slaapkamers, ruime kitchenette met eetbar en twee badkamers met ligbad/douche. Master bedroom met groot tweepersoonsbed en extra bed, 1 slaapkamer met 2 aparte bedden en 1 slaapkamer met een klein (140cm) tweepersoonsbed.
Drieslaapkamer suite - Prince Suite Tower B + C: Presidential Suite
800m2. Dit superdeluxe Penthouse voor als u koninklijke aspiraties heeft met te veel badkamers en slaapkamers!
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614
Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association