EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Angelique Stubbe
Email: -
Date: 2018-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima locatie De familiekamer was een beetje vergane glorie; overigens de matrassen waren goed. Ontbijt prima Personeel heel klantvriendelijk
Name: Hanjoul - De Meyer
Email: -
Date: 2018-08-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: An
Email: -
Date: 2018-08-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wat gedateerd hotel maar heeft zeker nog de nodige charme. Ideaal om te starten met zwembad op de 11de verdieping. Heel mooi uitzicht en lekker ontbijt.
Name: Angelien Tool
Email: -
Date: 2018-08-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel is groot en onpersoonlijk, en iets buiten het touristen gebied Khao SAN Rd Als je kiest voor het gratis verblijf bij Greenwood altijd doen, anders in het gebied China town boeken. Veel plezier
Name: Saskua van Beek
Email: -
Date: 2018-08-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zijn hier nu 3x geweest. Prima hotel. Groot ontbijtbuffet. Schone kamers. Mooi panorama terras en zwembad op 11e verdieping. Prima ligging, 7 min van Koh San Road. Tuktuks staan altijd voor de deur klaar
Name: Jennifer Nathalia
Email: -
Date: 2018-08-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot en druk hotel, veel Chinezen. Wij verbleven met onze 2 kinderen van 10 en 12 jaar in toren D (two bedroom suite) prima kamer met een woongedeelte en kitchenette en 2 slaapkamers waarbij je in totaal met 5 personen kon slapen. Kamer was schoon en in toren D geen geluidsoverlast gehad. Prima overnachtingshotel met ook nog 2 zwembaden met een mooi uitzicht.
Name: Jeroen Baale
Email: jeroenbaale@ziggo.nl
Date: 2018-08-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zoals altijd fijn aankomen verblijven in prince palace ... echter betaald voor het afhalen van het vliegveld ... niemand stond klaar op de afgesproken plek en ik kon niemand te pakken krijgen .. nac1 1/2 uur wachten zelf een taxi aangehouden en naar het hotel gegaan .. met twee kleine kinderen niet echt fijn aankomen .... en betaald voor niets.
Name: Twan van Eenbergen
Email: tveenbergen@gmail.com
Date: 2018-08-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: It's a quite old hotel, but everything was very clean. Also a very central place between the old city of Bangkok and the new part
Name: J haakman
Email: -
Date: 2018-08-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We waren benieuwd omdat we wat slechte recensies hadden gelezen maar omdat we graag een kamer met zitgedeelte hadden toch gedaan. Wij vonden het prima. Ruime kamer, vriendelijk personeel, goede ligging leuk dicht bij de boot, mooi zwembad. Prijs kwaliteit goed. Wel heel groot dus massaal,zeker het ontbijt. Kamer niet super deluxe maar gewoon netjes.
Name: Rob de Boer
Email: -
Date: 2018-07-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: dit was ons 1e hotel van onze reis. we zaten in toren A. Deze vinden wij wat gedateerd. Toren c ziet er beter uit.
Name: katleen ballon
Email: -
Date: 2018-07-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hoewel ik geen fan ben van heel grote hotels ben ik toch positief over het Prince Palace Hotel: heel goed gelegen (al de taxichauffeurs die we hadden kenden de ligging :) ), goed geslapen; 's Ochtends een zeer uitgebreid ontbijtbuffet met al wat je maar kan bedenken (écht de moeite). Ons appartementje was eenvoudig maar heel net. Het hotel is zo groot dat je bijna een plattegrond van het hotel zou nodig hebben :)
Name: Claudia
Email: -
Date: 2018-07-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wel erg toe aan een opknap beurt, ondanks dat wel schoon. Zwembad stelt niks voor. ( in onze toren) We hadden hele grote kamer (45m) met uitzicht over hele stad dat is prachtig! Ontbijt goed! Buurt is minder.
Name: Anita Mossink
Email: anita.mossink@klm.com
Date: 2018-06-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Omdat we reeds vijf maal eerder hier zijn geweest was de keuze voor het Prince Palace een soort nostalgische keuze. Het hotel begint echter wel wat gedateerd te raken als je kijkt naar de inrichting van de kamers. We hebben er echter wel goed geslapen, het blijft namelijk wel netjes en ook het ontbijtbuffet is prima te noemen. De zwembaden zijn prima maar het valt ons wel op dat de horeca aan het zwembad duur begint te worden voor Thaise begrippen, dat valt even tegen. De locatie van het hotel is prima.
Name: Carolien
Email: -
Date: 2018-06-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor een kort verblijf. Beetje vergane glorie maar prijs/kwaliteit is goed. Ontbijt is uitgebreid, kamers schoon en netjes en personeel erg vriendelijk. Met de boottaxi kom je makkelijk in het centrum of in de buurt van Khao San
Name: EstherW
Email: -
Date: 2018-05-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zakelijk hotel met goed ontbijt en goede service. Twee fijne zwembaden, goede gym. Omgeving is 's avonds ongeschikt om naar buiten te gaan. Niets te beleven, beetje te verlaten. Om te eten waren we gedwongen in hotel te blijven, prima eten, wel duur en ongezellige restaurants.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association