EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Sandra
Email: -
Date: 2016-05-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij hadden een hotelkamer met 2 slaapkamers. De kamers waren sterk verouderd, maar wel erg ruim. Het zag er netjes uit, maar in de badkamer lagen her en der nog oosterse haren op de grond. Ruime keuze bij het ontbijt. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Nadeel, in de buurt geen restaurantjes. Wel tuktuk voor de deur.
Name: Robert van Oostveen
Email: -
Date: 2016-05-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Tamara Roovere
Email: nohave
Date: 2016-05-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Redelijk goed geleden, luxe en heel groot. Wel wat ongezellig, geen leven op straat in de avond, restaurants enkel in een nabij gelegen winkelcentrum. Fantastisch zwembad. Een echt stads hotel.
Name: Leo van Oosten
Email: nohave
Date: 2016-05-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: niet mijn hotel. groot voordeel is dat, wanneer je ook aankomt er altijd gelijk in mag. onze kamer hadden problemen met het slot van de deur en een kapotte airco. we kregen wel meteen een andere kamer
Name: Mariette
Email: -
Date: 2016-05-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor de tweede keer waren we nu hier voor onze eerste dagen bangkok. Enige min punt de douche is echt aan vervanging toe.
Name: marcel en natasja van den berg
Email: marcel.vandenberg@upcmail.nl
Date: 2016-04-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: heerlijk hotel met twee lekkere zwembaden goed ontbijt en wij hadden een mooie kamer, minpunt!kwamen na excursie en nachttrein om half 8 aan ,mochten geen ontbijt enmmoesten maar wachten tot 12uur tot we een kamer zouden krijgen,personeel weigerde ons ontbijt te ruilen met de dag erna ondanks dat we de dag erna niet konden ontbijten vanwege onze terugvlucht naar huis!na heen en weer gepraat met greenwood en ons ,heeft greenwood he tnetjes opgelost ,kregen alsnog ons ontbijt en mochten gelukkig eerder onze kamer in!het hotel ligt meteen aan winkeltjes en de taxiboot ligt er pal naast wat natuurlijk ideaal was!drankjes in hotel aan de prijzige kant!lekker naar 7/11 gelopen en haalde daar onze colaatjes e.d.prince palce hotel een aanrader lekker zwemmen ,mooi uitzicht over de stad en in he tgebouw een hele groote winkelruimte op de 6e verdieping,hier kan je helemaal los me tkopen!
Name: Thijs Eeman
Email: luck.anna@hotmail.com
Date: 2016-04-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hebben 2 nachten in Prince Palance Hotel, Deluxe Corner Suite geslapen, op de 27ste etage. Super mooie kamer, en een prachtig uitzicht. Op de 11de etage had je het zwembad, geweldig. Personeel was heel erg vriendelijk en behulpzaam.
Name: Mark de Graaf
Email: nohave
Date: 2016-04-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel met een goed zwembad en prima ontbijtbuffet. Locatie is prima om Bangkok te verkennen. Riviertaxi stopt bij hotel en zet je in 5 minuten af in centrum.
Name: Anke Goedhart
Email: nohave
Date: 2016-04-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel maar daardoor ook relatief betaalbaar. Mooi centraal gelegen. Met de watertaxi voor de deur zit je in no time bij de grote malls of KohSan Road. Zwembad is lekker. Prima eten bij het zwembad.
Name: Lonneke Medze
Email: -
Date: 2016-04-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prachtig hotel op superlocatie. Met de boot kun je voor weinig geld door heel Bangkok manouvreren en kleding en accessoires zijn nergens in heel Thailand goedkoper te koop dan in het naastgelegen BoBae groothandelscentrum waarbij aangetekend dient te worden dat veel units geen enkele stuks verkopen. Nadelen zijn dat het z wembad om 20.00 uur dichtgaat en dat het baliepersoneel bij in- en uitschecken verre van behulpzaam is. Geen tours of grote taxiritten regelen via de "taxiservice" van het hotel want je betaalt gegarandeerd het dubbele van het normale tarief. Het eten a la carte is voor Thaise begrippen erg duur en de kwaliteit is zeker niet geweldig. Ontbijt is prima en voor elk wat wils behalve de koffie...die kun je beter overslaan.
Name: Davy Platteau
Email: -
Date: 2016-04-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prachtig luxueus hotel met een redelijk goede ligging. Ontbijtbuffet is top. Twee mooie openlucht zwembaden op het 11de en 12 de verdieping met een adembenemend uitzicht op Bangkok (voor bij zonsondergang). Heel goed geslapen en geen enkel lawaai van uit de omgeving. Bijkomend pluspunt is de aanwezigheid van Greenwood op het 14 de verdiep. Hier komen we zeker nog terug.
Name: Hans
Email: -
Date: 2016-04-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om een (droom) reis door Thailand mee te beginnen ook al ligt het niet in het (zaken) centrum van Bangkok. Goed ontbijtbuffet en gezellige bar aan het zwembad!
Name: Cees en Antonette Filippo
Email: cgfilippo@quicknet.nl
Date: 2016-04-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de derde keer, maar dit is een perfect begin van de vakantie. Centraal gelegen, goede service en aardige mensen. En dit keer een heel mooie kamer.
Name: Cees en Antonette Filippo
Email: cgfilippo@quicknet.nl
Date: 2016-04-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de derde keer in dit mooie hotel. Het begin van onze vakantie. Dit jaar een prachtige mooie grote kamer. De ligging is ook gunstig, dicht bij het kanaal.
Name: Cees en Antonette Filippo
Email: cgfilippo@quicknet.nl
Date: 2016-04-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de derde keer, maar dit is een perfect begin van de vakantie. Centraal gelegen, goede service en aardige mensen. En dit keer een heel mooie kamer.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association