EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Richard slof
Email: rslof1@gmail.com
Date: 2017-01-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Leuk hotel om je reis te beginnen of te eindigen. Goed ontbijt en leuke locatie
Name: Stefan de Leeuw
Email: deleeuwtjes_5@msn.com
Date: 2017-01-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goede vriendelijke Thaise gids met prima Engelse uitleg over levensstijlen en bezienswaardigheden van delen van Bangkok zoals u ze nog nooit zag! Een ware aanrader van begin tot eind👍🏻
Name: N. van der Mijle
Email: -
Date: 2017-01-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi gelegen hotel, tussen de markten. We hadden hier een familie kamer in de B-toren. De kamer was toe aan een onderhouds beurt. Wel schoon en ruimt genoeg voor 4 personen. Tenslotte ben je hier alleen om te slapen, dus no problem. Hotel heeft goed ontbijt buffet en 2 lekkere zwembaden. Na dagje Bangkok zeker lekker om even te relaxen. Vanuit dit hotel kun je met de taxiboot, of tuktuk makkelijk naar alle kanten van Bangkok. Goed dus !!
Name: Marjan
Email: marjanneke52@hotmail.com
Date: 2017-01-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel! Prima ontbijt, prima zwembad. Met name voor de locatie een zeer fijn hotel ook. Her en der is het hotel wel wat verouderd. Wij waren geüpgrade naar een grotere kamer, was top! Prachtig uitzicht over de stad.
Name: wim & hilde
Email: wimbcs@hotmail.com
Date: 2017-01-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: kamer was niet proper bij aankomst..veel stof op de kasten.
Name: Martin Karsdorp
Email: -
Date: 2016-12-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: J.A.H.Peeters
Email: bredabreda454@hotmail.com
Date: 2016-12-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: meubilair een beetje versleten maar comfort was prima en het ontbijt goed van kwaliteit en keus. Alleen jammer dat het hotel op een afgelegen plaats staat en er in de omgeving vooral in de avond weinig vertier is.
Name: Deborah en Yvonne
Email: -
Date: 2016-11-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, ligt helaas wat verder van centrum. Meter-taxi? Jammer dat een aantal chauffeurs de meter niet aan willen zetten en 3x de prijs vragen.
Name: E. de Lely
Email: edelely@gmail.com
Date: 2016-11-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Fijn hotel, goed ontbijtbuffet, misschien ietsjes gedateerd, maar zeker handig dat Greenwood travel gehuisvest is.
Name: G.Horseling
Email: -
Date: 2016-11-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Jacqueline
Email: -
Date: 2016-10-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We nemen dit hotel niet meer dan 2 dagen. Omdat wij altijd even bij Greenwood langs willen. Het is gedateerd en niet gezellig.
Name: kirkenir
Email: -
Date: 2016-10-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een mooi hotel buiten het centrum waar je wel zo staat met de kanaalboot die vertrekt net naast het hotel. Het hotel heeft op de 11 de verdieping 2 zwembaden en restaurants waar je een mooi uitzicht hebt over de stad. Op de eerste 6 verdiepingen zijn kledingwinkels en enkele eettentjes.
Name: Renate Bakker
Email: renatebakker@home.nl
Date: 2016-10-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Massaal, groots hotel. Om de reis te beginnen en te eindigen voldoet het hotel goed.
Name: margret
Email: markenmar@planet.nl
Date: 2016-09-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima plek als je aankomst in Bangkok, even gemakkelijk bij Greenwood langs. Kamer vonden we voor een paar dagen te doen. Niet echt bijzonder.
Name: Monique
Email: j.m.adriaanse@quicknet.nl
Date: 2016-09-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Top hotel Goede service en ontbijt Heerlijk zwembad met bar erbij zodat je je heerlijk kan bijtrekken na activiteiten
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association