EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Jan Willem van Es
Email: -
Date: 2015-08-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Martin V.
Email: -
Date: 2015-08-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Massaal hotel, helaas iets buiten de hectiek van het echte Bangkok. Kamers zijn prima, ontbijt uitstekend! Dineren kun je het beste ergens anders doen, want in Prince Palace is het duur en matig van kwaliteit. Personeel mag iets vriendelijker.
Name: Korten
Email: d.w.korten@kpnmail.nl
Date: 2015-08-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prachtig Mooi uitzicht
Name: Audrey v/d heuvel
Email: -
Date: 2015-08-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: In 2009 waren we hier ook al eens geweest.wij vinden dat het hotel er niet op vooruit is gegaan qua vriendelijkheid en netheid en schoon zijn van de kamer.jammer.
Name: Rene
Email: outenaar@hotmail.com
Date: 2015-08-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: De recensies waren wisselend, maar wij (gezin met kinderen van 15 en 12 jaar) wilden toch graag een hotel met zwembad dichtbij het centrum. Ik vond Prince Palace een goede keuze. 2 lekkere zwembaden (1 met en 1 zonder bediening) en wij hadden een ruime familiekamer, niet bijzonder, maar ok. Voor het hotel is het regelmatig druk maar het voordeel is dat je makkelijk een tuktuk of taxi kunt krijgen en dat iedereen het hotel kent, dus je komt ook weer snel thuis. Bij de taxiboot moet je goed opletten om op tijd uit te stappen, wel een leuke belevenis. Het personeel is erg vriendelijk. Het ontbijt is goed.
Name: Danielle
Email: daandaan@planet.nl
Date: 2015-08-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima uitvalsbasis maar klein beetje oudbollig... Receptie niet erg behulpzaam/vriendelijke maar de suite was prima, niet heel erg ruim.
Name: Colin
Email: -
Date: 2015-08-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om paar dagen te verblijven.
Name: bhikhie
Email: -
Date: 2015-08-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: groot hotel wel mooi plek als om je heen leuk om mee te maken zo midden in bkk
Name: bhikhie
Email: firozbhikhie@gmail.com
Date: 2015-08-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: groot hotel wel mooi plek als om je heen leuk om mee te maken zo midden in bkk
Name: Sandra de Jong
Email: -
Date: 2015-08-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima middenklasse hotel in Bangkok. Kamers niet echt modern maar voor de prijs mag je daar niet over klagen.
Name: Loetawan-Ribai
Email: -
Date: 2015-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: het hotel was in een woord Super! ontbijt was top, service was top!
Name: Petra
Email: petra@organitief.nl
Date: 2015-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een goed hotel, maar wel heel erg groot en wij vinden het iets teveel buiten het centrum liggen. Het extra bed was een ramp!
Name: Klaas
Email: -
Date: 2015-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Josefien
Email: -
Date: 2015-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima Hotel, apart zo groot en druk.
Name: ATB
Email: -
Date: 2015-08-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel als begin van je reis om even paar dagen te acclimatiseren en als je goeie deal kunt maken via Booking ofzo.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association