EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Carolina
Email: -
Date: 2016-02-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor een paar nachtjes, uitgebreid ontbijt, kamer ziet er netjes uit. Midden in het oude centrum, als je wilt en goed ter been bent loop je zo naar de Golden Mount en daarna door naar Khao san road.
Name: Ramshond
Email: -
Date: 2016-02-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel om een goede start in Bangkok te maken (met Greenwood Travel op de 14e verdieping). Heel groot, goede voorzieningen, veels te dure drankjes!
Name: Maurice Timmer
Email: -
Date: 2016-02-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Frans en Marja Jacobs
Email: jacobsfg@gmail.com
Date: 2016-02-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: simon trip
Email: -
Date: 2016-02-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: goed toeristenhotel buiten het centrum maar met boot tuk tuk of taxi ben je er zo
Name: Slokker
Email: a.slokker@xs4all.nl
Date: 2016-02-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prettig hotel met goed ontbijt. De kamer was ruim en rustig gelegen en de bedden waren prima. Koelkastje, water en koffie en thee faciliteiten.We waren hier al zeker drie maal eerder.
Name: Erna Bloemhard
Email: -
Date: 2016-01-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Keurig hotel, goed ontbijt, prima ligging
Name: Tineke Coevert
Email: -
Date: 2016-01-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel waar Green Wood Travel gevestigd is. Oud gedateerd maar de kamers schoon en van alle gemakken voorzien. Op sommige afdelingen hing een hele rare geur. Het eten en drinken was goed ontbijt niks op aan te merken.Als je uit het hotel komt stap je de wereld van kraampjes in. Erg gezellig en vooral veel te verkrijgen en je te verbazen wat er allemaal verkocht wordt. Al met al een prima hotel om in te logeren als tussen stop om met Green wood travel te overleggen eventueel papieren op te halen een nachtje bij slapen even te genieten van Bangkok en om daarna weer veder te reizen. Ik zou het niet adviseren voor langere periodes.
Name: Hans van Liempd
Email: j.vanliempd@home.nl
Date: 2016-01-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Niet tee lang verblijven. Een dag of 1, 2 was voldoende. De service was prima en we waren er al eerder geweest, dus voor ons was het al gewoontjes geworden en vertrouwd.
Name: H ripperda
Email: j.a.ripperda@home.nl
Date: 2016-01-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een hotel met 31 verdiepingen, je moet ervan houden. Het hotel is keurig netjes en voor een paar dagen Bangkok een aanrader.
Name: w.d.j. van berk
Email: -
Date: 2016-01-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Uitstekend
Name: Peter Krabbe
Email: peter@vanmarle.nl
Date: 2016-01-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel / aanrader / fantastisch ontbijt
Name: Peter Krabbe
Email: peter@vanmarle.nl
Date: 2016-01-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel / aanrader / fantastisch ontbijt
Name: Fam. de Zwaan
Email: -
Date: 2016-01-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Arthur
Email: -
Date: 2016-01-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Heerlijk hotel. Met de tuktuk is alles goed te bereiken
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association