EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Gemin
Email: c.gemin@kpnplanet.nl
Date: 2017-09-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het ontbijt was prima, kamer vonden we matig de receptie was ok, de pool was ook prima.
Name: Fam Doeze Jager
Email: mdoezejager@hotmail.com
Date: 2017-09-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi hotel, prima ontbijt en goede ligging tov binnestad. Mooi familiekamer voor 5 personen
Name: Nataly
Email: natenly@hotmail.com
Date: 2017-09-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace is na daar 4 x eerder te zijn geweest, gewoon bijna thuiskomen :). Het hotel kent een hoge service, goed personeel, een zeer uitgebreid ontbijt, en heeft 2 fijne zwembaden. Het raakt wel wat verouderd, dus ik hoop dat de eigenaren daar wel iets mee gaan doen. het ligt centraal, je bent met tuktuk, taxi of taxiboot zo op een nadere plek.
Name: Sascha
Email: -
Date: 2017-09-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel met goed ontbijt en goede service en gelegen midden in het centrum, dus een goed vertrek punt om Bangkok te verkennen
Name: den otter
Email: emams.info@gmail.com
Date: 2017-09-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel is heel erg groot,voor ons eigenlijk te groot.Géén persoonlijke aandacht.Veel gaan en komen van gasten,vele van asiatische afkomst. Het was 's avonds erg uitgestorven in de restaurants. Wel mooie uitzichten,zeker op de 32ste verdieping. In de buurt van het hotel zelf weinig leuke eetgelegenheden.Ook ligt het best ver van het nieuwe centrum af.
Name: A. Willems
Email: anitais@live.nl
Date: 2017-09-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Hotel het is oud en heel groot. Heeft toch een soort oude grandeur.Is goed om je vakantie te beginnen om even bij te komen van de vliegreis . Het is geen echt hotel om er weken te verblijven. Ontbijt niks op aan te merken. Veel keuze dus je hoeft echt niet iedere dag hetzelfde te eten. Het naast gelegen shopping mall is even wennen maar je kunt er best wel slagen voor koopjes. Het is volgens mij gewoon een groothandel en als ze kunnen verkopen dat doen de meeste dit wel. De ligging is wat minder aangezien er niet echt iets in de buurt is waar je kunt eten. Maar de boot ligt vlak om de hoek. Vervelende is dat je dit wel even moet weten.En als je net als wij aankomt op een zondag is er niemand die je weg wijs kan maken.
Name: Wil
Email: -
Date: 2017-09-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima plek bij aankomst doordat wij een 3 kamer appartement hadden met 6 personen, helaas geen uitzicht. 2 prachtige zwembaden. Ontbijt goed. Erg massaal maar dat wisten we van te voren.
Name: Familie Tabbers
Email: fam.tabbers@ziggo.nl
Date: 2017-08-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een grootschalig hotel met een heerlijk zwembad midden in het oude centrum van Bangkok. Beetje gedateerd maar weer met ontzettend aardige mensen.
Name: Chantal
Email: chantal@dreamnailsalmere.nl
Date: 2017-08-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Was weer super bij jullie in het hotel
Name: Gea en Richard Monsma
Email: monsma.gea@gmail.com
Date: 2017-08-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We hebben al een aantal keren in het Prince Palace hotel mogen verblijven en we merken dat het hard achteruit gaat... Vooral de situatie buiten het hotel bij de ingang is echt een drama tegenwoordig... het was soms amper te doen om hier een taxi te krijgen omdat alles vast zat om het hotel.
Name: Willeke Peters
Email: -
Date: 2017-08-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: een enorm complex waar het een paar dagen duurt voor ik mijn weg vond. Uiterst aardig personeel, twee zwembaden, een goed ontbijt. Wij zaten al enige niet-Aziaten in de grote ontbijt zaal. Mijn man verloor zijn pasjeshouder in de ontbijtzaal: die werd gevonden en keurig door het personeel bewaard en teruggegeven. Diner op de bovenste (31ste) verdieping was qua uitzicht erg mooi, qua prijs en sfeer niet aan te bevelen. Sowieso kun je los van het ontbijt beter buiten de deur eten.
Name: J.bloemendaal
Email: -
Date: 2017-08-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel maar ietwat gedateerd,gezellig zwembad met bar/restaurant met prima eten.soms erg druk bij de liften.erg slechte wifi.
Name: Petra Horvat
Email: -
Date: 2017-08-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot net hotel met prima ligging en ontbijt buffet. Niet veel sfeer maar prima voor een paar dagen.
Name: pietveraa
Email: pietveraa@gmail.com
Date: 2017-08-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Janneke
Email: -
Date: 2017-08-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een stad op zich! Een prima uitvalsbasis om de stad te ontdekken. Prijzen in het hotel zelf voor consumpties etc zijn niet Thais te noemen maar de stad nodigt juist uit om er zomin mogelijk te zijn. Kamers zijn groot en schoon.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association