EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Arie & Caroline
Email: booms-export@xs4all.nl
Date: 2019-03-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: wij (gezin met twee kleine kinderen) zijn eind februari 2019 twee nachten in het prince palace geweest, en hadden een appartement met 2 slaapkamers. waar vind je zoiets in bangkok tegen deze prijs, zo handig voor gezinnen met kinderen! verder waren wij, na sommige negatieve recensies te hebben gelezen, zeer aangenaam verrast. wij werden wel snel geholpen bij in- en uitchecken, vonden de twee zwembaden en poolrestaurant geweldig, alsmede het japanese restaurant. verder ontbijt prima, ruimte ook helemaal niet te koud zoals sommigen meldden. na die paar dagen bangkok boek je toch vaak een ander soort resort, wij tenminste wel, kleinschaliger en vaak een vrijstaande bungalow, maar voor bangkok was dit echt een aanrader. hebben ook totaal geen lawaai op de kamer ervaren, niet van de 'straat' en niet van andere kamers. geen drukte bij liften gezien. zouden ook absoluut opnieuw naar dit hotel gaan.
Name: Marjolein
Email: bestmayo@hotmail.com
Date: 2019-02-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, wel weinig sfeer omdat het groot is. Bij de receptie erg onvriendelijk vonden wij. Wij hadden ook expres de nacht van aankomst al geboekt zodat we meteen op de kamer konden. Dit kon echter niet; we moesten bijna een uur wachten. Mensen die niet die nacht hadden geboekt konden op dezelfde tijd de kamer in als wij. Gelukkig konden we wel het ontbijt meepikken maar daar hadden we die nacht niet voor bijgeboekt!! Verder prima lokatie, erg handig en leuk om met de klongtaxi voor de deur te gaan
Name: Fam, Oudman
Email: albrocx@versatel.nl
Date: 2019-02-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We zijn al 7 keer in Bangkok geweest, waarvan 2 keer in "Prince Palace Hotel" gelogeerd,in één woord geweldig, voor de prijs die je ervoor moet betalen kom je waarschijnlijk nergens anders zo goed als hier terecht. Héél lief en behulpzaam personeel, vooral voor oudere mensen zoals wij zijn. En tevens het gemak dat we vooraf met Green Wood Trave" onze tripjes hebben besproken. Hierbij nog onze dank voor alle goede "zorgen", en zeker tot onze volgende reis naar Thailand. Fam. Altman.

Foto's van Fam, Oudman:


Name: Pierre Martens
Email: -
Date: 2019-02-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Ellen De Wolff
Email: -
Date: 2019-02-10

Recensie: Was weer een heerlijk vakantie in Thailand.Het hotel in Bangkok van Greenwood was voortreffelijk. Mooie kamer een heel goed ontbijt . Top
Name: Ellen De Wolff
Email: -
Date: 2019-02-06

Recensie: Was weer een heerlijk vakantie in Thailand.Het hotel in Bangkok van Greenwood was voortreffelijk. Mooie kamer een heel goed ontbijt . Top
Name: Jan En Tina Drok
Email: -
Date: 2019-02-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Blijft gewoon een mooi hotel op een zeer gunstige lokatie om excursies in Bangkok te doen. Prachtig uitzicht vanuit onze kamer op de 22e verdieping. Op de 11e verdieping een heerlijk zwembad met terras en bar. Erg uitgebreid en goed ontbijt. Chinatown, Grand Palace en het winkelcentrum echt dichtbij dit hotel. Met de lokale boot,( vanuit de ingang rechts bij de Nescafé reclame) voor slechts 9 bath pp naar het luxe winkelcentrum van Bangkok. Voor het hotel is iemand die voor jou transport wil regelen. Let op dat je altijd een taximet meter neemt. Hij regelde een tuktuk voor ons. Ondanks het feit dat wij duidelijk hadden gezegd dat we naar Chinatown wilden en niet naar een restaurant of een winkel werden we toch gedropt bij een véél te duur restaurant. Dus in de tuktuk blijven zitten tot we wel in Chinatown kwamen. Prince Palace hotel is qua prijs kwaliteit zeker de moeite waard.
Name: P. Rubens
Email: w.rubbens@gmail.com
Date: 2019-01-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel,maar de ligging vonden wij minder.Je moet altijd wel een taxi pakken om bij de dingen te komen om te bezichtigen en als je \'s avonds naar buiten ging kon je niet zo snel een leuk eettentje vinden.En aangezien het hotel niet bepaald goedkoop is wat betreft de restaurants was dat wel jammer.
Name: Diana & RIck
Email: -
Date: 2018-12-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Vergane glorie. De ligging is prima, met de klong ben je zo overal. Het ontbijtbuffet is fantastisch.
Name: Maaike de Bruin
Email: nohave
Date: 2018-12-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi hotel, fijne uitvalbasis en lekkere plek om te starten en af te sluiten!
Name: Roelant
Email: -
Date: 2018-12-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Tiny Stoel
Email: trienkedrijfhout@gmail.com
Date: 2018-12-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Super hotel!Wij hadden de familie suite, mooie kamer.
Name: fam. Pleijsier
Email: -
Date: 2018-12-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Enorm groot internationaal hotel. Wel wat verouderde kamers. Prima ontbijt. De ligging vond ik wel wat te ver uit het centrum.
Name: budi van bruggen
Email: -
Date: 2018-12-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: mooie hotel en vriendelijke mensen
Name: budi van bruggen
Email: -
Date: 2018-12-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: mooie hotel en schoon
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association