EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: eli witteman
Email: kortwit1@xs4all.nl
Date: 2014-11-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Geweldig en luxe hotel met een ontbijtbuffet waar ik als gewezen restaurantkok, alleen maar ontzag voor kan hebben. Mooi gepresenteerd en met veel personeel om je te helpen. Het enige kleine minpuntje vond ik de airco. s’Nachts blies dat ding koude lucht in mijn nek. Ik heb dit opgelost door de stroom uit te schakelen via het kaartje waarmee je ook toegang tot de kamer krijgt. Verder niets dan lof voor het personeel en de netheid.
Name: Trudy Sturkenboom
Email: trudyjoost@gmail.com
Date: 2014-11-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel in het centrum van Bangkok. Mooie kamer, lekker ontbijt, prachtig uitzicht.
Name: Gerhard Bakker
Email: gbakker2@upcmail.nl
Date: 2014-11-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel als basis voor bezoek aan Bangkok.
Name: Jancko
Email: -
Date: 2014-11-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Basic hotel waar je goed kunt vertoeven
Name: Cora den Boer
Email: -
Date: 2014-10-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Niet erg sfeervol en/of gezellig. Het zwembad is niet uitnodigend, een biertje daar is peperduur. Wij werden 's avonds laat, ( toen wij al sliepen ) gebeld of we de twee biertjes die we daar gedronken hadden wilden komen betalen, terwijl we een bon getekend hadden!. ( De volgende dag pas gedaan natuurlijk!) Het ligt niet in een al te leuke buurt. Helaas kwamen we er te laat achter dat we met de boot meer hadden kunnen bereiken. We hadden een up-grade naar een suite, dat was wel weer oké natuurlijk. ( Wel erg klein badkamertje) Maar de twee nachten waren gratis, dat maakt veel uit!
Name: Johannes Rutten
Email: -
Date: 2014-10-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Peter
Email: -
Date: 2014-10-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Ellen Oostdijk Couprie
Email: -
Date: 2014-10-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het is een groot hotel met fijn personeel en prima kamers.
Name: Goossens Serge
Email: sergegoossens@hotmail.com
Date: 2014-09-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Iets verouderd qua inrichting, maar voor die prijs mag je zeker niet klagen.Ontbijt ok voor zo'n groot complex.Ontvangst bij aankomst was een koude douche na 2 weken verblijf in Vietnam,(we zijn rond 23 uur aangekomen en waarschijnlijk was iedereen aan de balie al moegelachen). Goede raad voor de volgende bezoekers: breek géén glas op je kamer, want het wordt zonder pardon en zonder glimlach aangerekend ( op zich geen probleem voor de 50 Bath/stuk, maar wel schrijnend als je ziet hoe bij het ontbijt geld weggegooid wordt door gulzige, egoistische enz.. personen die à gogo hun bord volscheppen om het dan doodleuk te laten staan. De direktie kan daar beter zijn beleid aanpassen!!
Name: Berthel Deppe
Email: b.deppe2@antoniusziekenhuis.nl
Date: 2014-09-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Frans
Email: -
Date: 2014-09-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed vertoeven, hoewel wat vergaande glorie.
Name: Ingrid
Email: wilrox@outlook.com
Date: 2014-09-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om je reis mee te starten.
Name: Gillie
Email: -
Date: 2014-09-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Te groot en druk hotel. Je verdwaald in de grote ruimtes. Kamers ruim maar wel verouderd. Ruime keuze bij ontbijt. Perfect gelegen bij de watertaxi om naar centrum te gaan.
Name: MVS
Email: -
Date: 2014-09-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prachtig hotel! Bij aankomst vriendelijk ontvangen en doorverwezen naar de kamer. Overal worden de deuren netjes voor je open gehouden en wordt er vriendelijk naar je gelachen door het personeel. De koffers worden naar je kamer gebracht, dus echt top geregeld omdat je er zelf niet mee hoeft te sjouwen. De kamer zag er top uit! Apart keukenblok, woongedeelte, slaapgedeelte en badkamer. Prince Palace heeft ook 2 grote zwembaden met een aangame temperatuur en voldoende ligbedjes. Alles was ook netjes en schoon! De locatie is ook top, dichtbij de meeste toeristische attracties van Bangkok! Er rijden voldoende taxi's en tuktuk's rond om je erheen te brengen Kortom, het is mij zeer goed bevallen en ik kan het andere bezoekers zeker aanraden!
Name: fam keijser
Email: -
Date: 2014-08-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Leuk hotel maar wel erg groot. ontbijt buffet is goed. Ik zou de volgende keer een kleiner hotel boeken

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association