EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Colin
Email: -
Date: 2015-08-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om paar dagen te verblijven.
Name: bhikhie
Email: -
Date: 2015-08-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: groot hotel wel mooi plek als om je heen leuk om mee te maken zo midden in bkk
Name: bhikhie
Email: firozbhikhie@gmail.com
Date: 2015-08-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: groot hotel wel mooi plek als om je heen leuk om mee te maken zo midden in bkk
Name: Sandra de Jong
Email: -
Date: 2015-08-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima middenklasse hotel in Bangkok. Kamers niet echt modern maar voor de prijs mag je daar niet over klagen.
Name: Loetawan-Ribai
Email: -
Date: 2015-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: het hotel was in een woord Super! ontbijt was top, service was top!
Name: Petra
Email: petra@organitief.nl
Date: 2015-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een goed hotel, maar wel heel erg groot en wij vinden het iets teveel buiten het centrum liggen. Het extra bed was een ramp!
Name: Klaas
Email: -
Date: 2015-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Josefien
Email: -
Date: 2015-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima Hotel, apart zo groot en druk.
Name: ATB
Email: -
Date: 2015-08-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel als begin van je reis om even paar dagen te acclimatiseren en als je goeie deal kunt maken via Booking ofzo.
Name: Stephan
Email: stephangeuzebroek@yahoo.com
Date: 2015-08-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Matig hotel; erg groot en duidelijk toe aan renovatie. Voor 1 overgangsnacht was dit voor ons prima, maar ik zou het zeker niet voor meerdere dagen boeken. Geen gratis Wifi.
Name: Bert Vermeijden
Email: bert_paula@hotmail.com
Date: 2015-08-16

Recensie: Fijn hotel en voor elk wat wils. Dineren kun je het beste in de stad veel leuker maar ook voordeliger.
Name: Fam. Honing
Email: -
Date: 2015-08-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Redelijk middenklasse hotel, het hotel is erg groot. De kamers kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. Ik zou bij een volgend bezoek aan Bangkok niet zo gauw meer voor dit hotel kiezen.
Name: Joyce
Email: -
Date: 2015-08-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima
Name: annemies
Email: -
Date: 2015-08-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel maar waarom zoveel betalen voor wifi? Dat vind ik niet meer van deze tijd.
Name: Sandra
Email: hindenlaan@hotmail.com
Date: 2015-08-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wat onpersoonlijk hotel. Goede locatie. Geen WiFi op de kamer. Prima plek voor start om Bangkok te ontdekken.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association