EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Fam. Bartels
Email: eric.bartels@home.nl
Date: 2014-08-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, kamers zijn wat gedateerd maar schoon en netjes. Ontbijt prima met een zeer ruime keus aan gerechten. Greenwood Travel prima te bereiken in het hotel en gratis wifi buiten hun kantoor. Prijzen bij het zwembad hoog.
Name: Sacha
Email: -
Date: 2014-08-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: 2 nachten geboekt medio augustus 2014. Groot hotel dat in de avond prachtig verlicht is. Mooi zwembad en het oogt heel netjes. Ontbijt is prima. Lokatie is redelijk. Daarentegen zit het verdienmodel in de wifi. Een dag wifi kost ongeveer 1/3 van de kamerprijs. De zogenaamde gratis wifi in de lobby werkt slecht en om het hotel is het ook nergens te krijgen dus dan dwingen ze je eigenlijk om het dure tarief te gaan betalen. Daarbij is ook het eten en drinken in het hotel erg prijzig. Ook waren er gasten die vervelende ervaringen hadden met 'bedbugs' Een plaag die je onbewust mee kan nemen naar je eigen bedje thuis met alle gevolgen van dien. Dus pas goed op!!! De kamer/suite kwam niet overeen met de foto's op internet, erg gedateerd (vuile/oude gordijnen, oude badkamer, airco rooster lag eruit, afgebroken stoelpoot etc.) Ik betaal de volgende keer maar ietsje meer voor een ander hotel (Ibis/Novotel of Mercure) dan weet ik dat ik wel de kwaliteit krijg. Maar dit hotel is zeker geen 4* hotel
Name: Eline Tol
Email: eline.tol@hotmail.com
Date: 2014-08-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel! goede locatie en leuk zwembad. ook fijn omdat greenwood in het hotel zit.
Name: Rianne
Email: -
Date: 2014-08-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Jammer dat er in de directe omgeving weinig was, zoals eten uitgaan enz. Hotel is net een doolhof. Mooie kamer.
Name: Lucas
Email: -
Date: 2014-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotelkamers voor de prijs die je betaald. Wifi is belachelijk slecht en alleen beschikbaar in de lobby (gratis) voor ongeveer tien minuten en dan kan je er een tijd niet meer op. Op de kamer is het erg duur om een tijdje internet te gebruiken en niet beschikbaar op elke etage.
Name: Fam Deur
Email: -
Date: 2014-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima stadshotel. Jammer dat voor WIFI ontvangst je speciaal naar de lobby moest gaan. Of in de toren bij het Greenwood kantoortje. Ander minpunt was het feit dat het ontbijt ook voor de converentie gasten toegankelijk was. Met als gevolg dat wanneer je s morgens op tijd wilde eten ( 6.30) omdat je voor een tour op tijd de deur uit moest je gevraagd werd om over 20 minuten terug te komen omdat er geen plaats meer was in de ( enorme) ontbijtzaal.
Name: Fam. Burghard
Email: pcburghard@onsbrabantnet.nl
Date: 2014-08-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de 8e keer in het Prince Palace Hotel. Deze reis alleen de laatste nacht om nog even wat inkopen te doen en om alvast in de buurt van het vliegveld te zijn. Het viel ons op dat onze 3-slaapkamer suite er dit jaar beter en schoner uitzag dan vorig jaar. Het is natuurlijk allemaal wat gedateerd, Thaise chic, maar je zit voor een prima prijs in een goede kamer/suite, hotel met alle faciliteiten, ontbijt voor ieder wat wils, canalboat naast het hotel perfect om in het centrum bij MBK en Central World te geraken, 2 supermarkten achter het hotel met daar op de stoep prima streetfood voor THB 30. Dit jaar voor het eerst gratis WIFI bij de bar die helaas niet altijd werkte. Maar het is een hele vooruitgang. Nu nog de prijzen bij de zwembadbar naar beneden, die zijn echt nog steeds schandalig hoog voor drankjes.
Name: L. Mickerd
Email: -
Date: 2014-08-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Bert
Email: bc3@upcmail.nl
Date: 2014-08-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: A. Sniekers
Email: -
Date: 2014-08-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Persoonlijk vind ik dit hotel veel te groot. Het heeft alle faciliteiten maar onze kamer, die zich in toren C bevond, was absoluut geen 4* waard. Hij was erg gedateerd en de badkamer was zeker aan een opknap beurt toe. Allemaal vieze kit randen, oud bad en een douche die veel te laag hing. De laatste nacht voordat we weer naar huis zouden vliegen waren mijn man en ik blij dat we om 5 uur konden opstaan omdat we de hele nacht jeuk en kriebels hebben gehad. Jammer want het schijnt dat de kamers in toren A veel beter zijn. Het personeel is wel super lief en behulpzaam.
Name: m.jansen
Email: m.vanpol@ziggo.nl
Date: 2014-08-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een prima hotel, goede service. Zeer netjes
Name: Sniekers
Email: -
Date: 2014-08-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Persoonlijk vonden wij dit hotel veel te groot en qua kamer, geen 4 sterren waard. Kamer was wel groot en netjes opgeruimd maar over gedateerd. Badkamer was zeker aan opknapbeurt toe, o.a.zeer vieze kit randen. Geen wifi op kamer, 1 airco op de slaapkamer werkte slecht, bedden waren netjes opgeruimd maar toch hebben we de hele nacht kriebels gehad. Wel had het hotel alle faciliteiten van zwembad tot restaurant en uitgebreid ontbijtbuffet en zeker wel heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Name: Gwen
Email: -
Date: 2014-08-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel midden in het centrum van Bangkok maar wel erg gedateerd, de verf bladderde van het plafond.Verder prima service.
Name: Katrien
Email: -
Date: 2014-08-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Positief: netjes, bar en restaurant personeel zijn keurig, zwembad is goed, eten is verder prima. Kamer was ook netjes. Ontbijt was netjes en erg uitgebreid. Verbeterpunten: slecht engels en daardoor slechte communicatie. Geen Wi-Fi in kamer, wel in lobby maar waarvan je de code krijgt heeft slecht bereik, als je op ander netwerk gaat is het veel beter maar dat word niet vermeld. Douche kun je niet onder staan met gemiddelde lengte.
Name: Marian
Email: -
Date: 2014-08-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel echter weinig bijzondere omgeving in de directe nabijheid. 's Avonds een taxi nemen en niet zelf gaan wandelen om de omgeving te verkennen.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association