EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Peter Stroober
Email: -
Date: 2014-02-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de derde maal voor enkele nachten in dit hotel gelogeerd. Prima voor een korte periode zeker als men het kantoor van Greenwood wil bezoeken. Als kanttekening geldt wel dat het hotel zeker wat betreft de kamers een opknapbeurt kan gebruiken.
Name: John
Email: j.freriks2@chello.nl
Date: 2014-02-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan. Mooie, centrale plek in Bangkok. Grote,schone mooie kamers. Geweldig ontbijt. Je weet dat het groot is daardoor wat onpersoonlijker maar dat is zeker niet storend.
Name: Corrie
Email: -
Date: 2014-02-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel .wel gehorig .Personeel ontbijt zeer onvriendelijk.ontbijt niets op aan te merken ,was prima Ben niet echt groot,maar moest bukken om onder de douche te staan ,Badkamer drijfnat na douche ondanks douche gordijn. Voor 2 nachten prima hotel
Name: Corrie
Email: -
Date: 2014-02-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel .wel gehorig .Personeel ontbijt zeer onvriendelijk.ontbijt niets op aan te merken ,was prima Ben niet echt groot,maar moest bukken om onder de douche te staan ,Badkamer drijfnat na douche ondanks douche gordijn. Voor 2 nachten prima hotel
Name: Rixo Bussers
Email: ricobussers@gmail.com
Date: 2014-02-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: redelijk, nog steeds geen wifi. Raar voor zo'n hotel. otnbijt is perfect. Kamers gaan wel.
Name: Marcel
Email: marcelkwak@upcmail.nl
Date: 2014-02-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: C.Swagemakers
Email: swabunl@home.nl
Date: 2014-02-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima Hotel Goede prijs/kwal verh Uitstekend ontbijt Praktisch met Greenwood Travel kantoor in Hotel Ligging niet optimaal maar goed te doen met tuk tuk taxi ,boot etc
Name: Marja en Piet van der Gulik
Email: -
Date: 2014-02-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor ons is het altijd thuiskomen in het Prince Palace hotel.
Name: Alfred Kempe
Email: -
Date: 2014-01-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Ons derde verblijf in dit hotel viel tegen. Onvriendelijke bejegening door de receptie bij inchecken en bij uitchecken onterecht beticht van diefstal van pantoffels. Voor een dagverblijf van 8 uur (voornamelijk om de koffers te stallen en te douchen) betaalden we 80 euro. We boekten om snel in de stad te kunnen zijn om nog even te kunnen shoppen, na een tour door Birma.
Name: Maria Wanmaker
Email: -
Date: 2014-01-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, afstanden binnen het hotel wel wat groot. Sushi restaurant een aanrader!
Name: Remco
Email: -
Date: 2014-01-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: I have stayed at the PP before and was really surprised to see that so many things have changed in a few years. Maybe it's also because our stay now was during peak season. At reception the staf was slow and poorly organised. At checkout we had to wait half an hour before the returned our deposit. There was a lot of dust in the room and it was at bit dated. Maybe this is cause last time we stayed in a different tower and now in tower A, which i wouldnt recomend. For the price the hotel is ok. But i think a dusty room really is a big no, whatever price u pay.
Name: Henk en Heleen
Email: -
Date: 2014-01-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel op prima lokatie. Grote schone kamers en een uitgebreid ontbijt.
Name: Dick Maalderink
Email: dickmaalderink@hotmail.com
Date: 2014-01-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel, met vriendelijk personeel, centraal gelegen met goede verbinding voor openbaar vervoer.
Name: Marc
Email: -
Date: 2014-01-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel. Sommige dingen zijn wat verouderd maar dat heeft ons niet gestoord. Bar bij het zwembad is handig als je nog een drankje wil doen of een hapje wil eten, maar geen zin hebt om het hotel uit te gaan.
Name: Carla de Nennie
Email: -
Date: 2014-01-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association