EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Susanne
Email: -
Date: 2013-09-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel om in te beginnen. Jammer dat er geen wifi beschikbaar is in het gehele hotel.
Name: F.W. van Horik
Email: horik50@upcmail.nl
Date: 2013-09-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de prijs die je betaald via Greenwood is dit een erg fijn hotel. De kamers zijn redelijk groot en het ontbijt is zeer uitgebreid.
Name: Andre
Email: compacfp745a@yahoo.com
Date: 2013-09-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Dit is een groot hotel centraal gelegen voor Shopping Mall liefhebbers. Door de grote van het hotel erg onpersoonlijk. De bell boys zijn wel super. Ontbijt in buffet vorm, personeel ook hier weer onpersoonlijk en bijna ongeintresseerd. Kamers in Toren D (suites) zijn zeer ruim en goed.
Name: a.jonas
Email: a.jonas@xmsnet.nl
Date: 2013-09-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: goed hotel
Name: Familie Baars
Email: tinepanjer@hotmail.com
Date: 2013-09-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, goede service!
Name: Willie
Email: -
Date: 2013-09-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Er was duidelijk gerookt in de 'niet-roken'-kamer, ook de kamer die we vervolgens - overigens heel correct en zonder gedoe - kregen rook niet helemaal fris. Stopcontact voor waterkoker was kapot, verder geen stopcontacten beschikbaar. Onpersoonlijk groot hotel, prima voor onze ene nacht in Bangkok.
Name: M. van Eijck
Email: -
Date: 2013-09-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, wel erg groot. Kamer was wel schoon maar kan wel een update gebruiken.
Name: Eddy Baboeram
Email: eddybaboeram@hotmail.com
Date: 2013-08-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een ontzettend mooi hotel schoon en goed opgezet. Jammer dat het personeel slecht engels spreken. Daardoor was de communicatie soms niet optimaal.
Name: Kirscha
Email: kirschafeyenoord@hotmail.com
Date: 2013-08-28

Recensie: Vriendelijk personeel lekker ontbijt!! Hotel kamers groot en ruim! Wij hadden alleen last van KAKKERLAKKEN!! We zijn s avonds laat naar de receptie gegaan en konden gelijk wisselen van kamer echt super en top geregeld! Eenmaal in de andere kamer aangekomen hebben we nog wat kakkerlakken dood gemaakt en voor de rest een super verblijf gehad!
Name: R.Osinga
Email: -
Date: 2013-08-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Loes Groen
Email: -
Date: 2013-08-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel is gigantisch groot. De receptie vind je op de 10 (?)e etage en alle liften komen daar ook op uit. Heel veel Europese en Japanse touristen, een gekkenhuis. Het personeel van het hotel laat zich niet gek maken, blijft rustig en netjes. De kamer was groot en schoon, prima kamer met badkamer. Leuk zwembad. De fitness niet kunnen vinden en in dwaaltocht door een minder vriendelijke medewerker weggejaagd. De prijzen voor het eten zijn buiten proportioneel. Het is ook niet beter, smaakvoller of meer dan elders in de stad. Je betaalt hier Nederlandse prijzen. In andere authentieke restaurantjes in bangkok betaal ik nog geen derde voor een phad thai. De buurt is leuk qua marktjes, maar sfeer vond ik iets minder dan wat ik van andere delen van bangkok ken. Met tuk tuk ben je redelijk snel nabij khao san. Hotelkamer en meeste personeel dus prima, architectuur binnen is mooi, maar zou er zelf niet nog een keer heen gaan, past niet bij ons, te massaal, ingesteld op toeristische massa/groepsreizen.
Name: Marie
Email: m.vannoorden@home.nl
Date: 2013-08-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Erg groot en wat onpersoonlijk. Maar voor een start in Bangkok prima!
Name: Anja de Bruin
Email: -
Date: 2013-08-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om te verblijven als je in Bangkok bent!!
Name: Michael Philipsen
Email: michael.philipsen@live.nl
Date: 2013-08-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hier verbleven van zondag 28 juli tot vrijdag 2 augustus. Zes jaar geleden hier ook verbleven, toen in 1 van de prince palace suites. Nu twee 2-persoonskamers geboekt. Deze zitten in de "oude" toren en zijn eigenlijk behoorlijk gedateerd (geen 4 sterren naar onze mening). Ook behoorlijk rumoerig (klappen leiding e.d.). Verder goede ligging, mooie zwembaden en prima ontbijt
Name: Sjoerd Arts
Email: -
Date: 2013-08-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima ligging, alles voorhanden. Goede bagage service. Erg fijn begin van ons avontuur.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association