EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Wilma van t Loo
Email: -
Date: 2013-08-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, goed ontbijt, mooi uitzicht bij het zwembad, vriendelijk personeel, fijn voor een paar dagen.
Name: fam.Beiten
Email: dm.beiten@hetnet.nl
Date: 2013-08-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Net hotel maar de kamers kunnen nodig een opknapbeurt gebruiken. Het uitzicht en terras/zwembad is wel heel mooi. Minpuntje: geen free WIFI :(
Name: Gabby Tax
Email: -
Date: 2013-08-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel lag te ver van de bezienswaardigheden, geen gezellige buurt om 's avonds rond te lopen.
Name: fred wanmaker
Email: wanmaker@chello.nl
Date: 2013-08-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: gewoon een net hotel waar we al jaren heen gaan en wat een goed startpunt is voor om bangkok te ontdekken. Een groot voordeel is de ligging bij de klong, waardoor je snel bij de winkelcentrums en
de skytrain bent en als je de andere kant opgaat ben je zo bij kho san road. Erg slecht vind ik de belachelijk hoge prijs om te internetten op je tablet. dat is niet meer van deze tijd. Ontbijtbuffet is fantastisch en het zwembad is heerlijk. Het is geen gezellig hotel, maar wel netjes en schoon. In de omgeving zijn wat kleding kraampjes en verder niet veel te zien.maar zoals gezegd je bent zo in de drukte als je wilt.
Name: louise Westhoek
Email: -
Date: 2013-08-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima om je vakantie hier te starten, met Greenwood op de 14de etage. De kamers zijn redelijk te noemen, het hotel met zwembaden is verder goed evenals het ontbijt.
Name: Familie Rietbroek
Email: -
Date: 2013-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij reizen al jaren met Greenwood en gaan altijd aan het begin en aan het eind van onze reis naar Prince Palace. De Cornersuite in de A-Toren vinden wij geweldig, prachtig uitzicht. Ook de publieke boot naast het hotel is leuk en handig. Wij vinden het hotel echter erg achteruit gaan. De medewerkers bij het restaurant en receprie worden steeds minder persoonlijk en lijken afgericht om zo snel mogelijk je nieuwe drankjes te verkopen tegen prijzen die niet Thais zijn (140 bath voor een softdrink = € 3,50). Wij hebben besloten niet meer terug te gaan en de volgende keer via Greenwood een ander hotel te boeken.
Name: berendsen
Email: berendsenm@online.nl
Date: 2013-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: johan
Email: -
Date: 2013-08-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor Bangkok.
Name: Ann
Email: -
Date: 2013-08-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Hans Goossens
Email: hansgoossens@ziggo.nl
Date: 2013-08-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: 2 x geweest daar. 1 ste keer toen we aankwamen zijn we daar 3 nachten geweest. We hadden een kamer met 2 aparte slaapkamers en dat beviel goed. Kamers zijn oud, maar waren toen wel schoon. Groot hotel en ook best wel prijzig. Tenminste het eten en drinken. Flesje Chang kost daar iets meer dan 5 euro en dat is toch nogal aan de prijs. Prijs kwaliteit staat niet in verhouding. 2e keer was op de terugreis. We zijn toen 1 nacht daar geweest in een zelfde type kamer. Ontbijt was goed, volop keus. Maar het is vergane glorie. Het schijnt dat op het moment dat we daar voor de 2e keer waren de eigenaar een nieuw hotel had geopend en het personeel had geleend van Prince Palace. Zal dus wel weer goed komen ( denk ik ), alleen op dat moment erg slecht.
Name: Henk Guise
Email: henk.guise@innovium.nl
Date: 2013-08-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij zijn sedert 2006 een aantal keren in Prince Palace geweest en vinden dat het hotel echt achteruit is gegaan. De 2 bedroom suite is echt aan grondig onderhoud toe.
Ook de zwembaden zijn aan onderhoud toe hetgeen goed te zien is op onze foto's van een paar jaar geleden.
Wat onbegrijpelijk is dat voor Wifi ├ęcht schandalig veel wordt gevraagd terwijl dit in veel hotels gratis is. Ook bij het zwembad worden exorbitant hoge prijzen gevraagd. Een cola 140 bath en een Padthai voor 350 is in heel Thailand absurd en zeker in een matig hotel als Prince Palace.
Ook vonden wij het ontbijt erg karig met alleen wit brood en weinig keuze in Aziatische gerechten.
Tot slot is de ligging niet echt optimaal. Wel om naar Khao San te gaan, maar je bent te ver weg van de Sky train.
Alleen de prijs is laag, maar daar krijg je dan ook geen kwaliteit voor terug.
Name: Fam. Hoffman
Email: hoffman1873@quicknet.nl
Date: 2013-08-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Nice pool, good breakfast, old - not as nice as the pictures, no wifi (only against payment - not cheap!, so not good for start of your trip if you wish to make your plans/bookings for the days after Bangkok.
Name: Prins
Email: christian.prins@home.nl
Date: 2013-08-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: 3 kamer suite is heel groot, mooi , ontbijt super, erg duur om er te eten , geen gratis wifi, overdag is het buiten levendig, veel kraampjes en kleding te koop, helaas in de avond is er echt niks te doen. Zou volgende keer richting koh a san road gaan(hebben we aan het eind gelogeerd.).
Name: Fam Steenbergen
Email: ageeth244@hotmail.com
Date: 2013-08-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel!!! alleen zo groot!. Wel prachtig uitzicht over de stad!
Name: Ashley
Email: correctbelasting@hotmail.com
Date: 2013-08-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: voor de 17e keer verbleven. Voelt als thuiskomen. Alleen heel veel Chinezen en Russen nu. uitstekende hotel en service. Makkelijk bereikbaar. Ontbijt uitstekend. Heel schoon zoals altijd.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association