EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Fam. Cnossen
Email: -
Date: 2013-08-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Keurig hotel. Een beetje gedateerd. Maar prima ontbijt en schone kamers. Ligt direct naast de watertaxi. Erg leuk om gebruik van te maken. Een biertje op het terras van het zwembad is voor Thaise begrippen erg duur.
Name: Bea driessen
Email: -
Date: 2013-08-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Bangkok: Op zich prima hotel en goede service; ook makkelijk dat Greenwood Travel er zit. Centraal gelegen.
Name: M Burghard
Email: pcburghard@onsbrabantnet.nl
Date: 2013-07-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de 7e maal verbleven we in de 3-slaapkamer suite met onze kinderen. Uitstekend hotel als uitvalsbasis voor Bangkok. Ideaal is de canalboat naast het hotel. Heerlijk zwembad, lekker ontbijt en natuurlijk Greenwood in de buurt. De kamers zijn wat aan het verouderen, en (gratis) wifi (op de kamers) zou fijn zijn, maar waar kun je voor zo weinig nog zo heerlijk zitten in Bangkok? Het is voor ons toch altijd weer een beetje "thuiskomen" in het Prince Palace. Ideaal is 7-eleven aan de andere kant van het hotel en een andere nieuwe supermarkt. Lekker voor je drankjes 's avonds op de kamer als je nog even BVN kijkt.
Name: Roy Dolmans
Email: -
Date: 2013-07-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel. Ligt zo'n beetje in het centrum. Met taxi of tuktuk kun je makkelijk ergens naar toe. Dit kost maximaal 100 bath enkele reis. Vriendelijk en zakelijk personeel. Leuk zwembad, jammer dat in de avond geen zon komt in het zwembad in verband met de hoge hoteltorens. Bij vertrek moesten wij al om 530u uitchecken. Dit was geen probleem, ontbijt kregen we mee. Wij hebben geboekt via Green wood travel. Zij zitten op de 14e verdieping, hetgeen ideaal is!
Name: J.Teiwes
Email: j.teiwes1@upcmail.nl
Date: 2013-07-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Reeds jaren komen wij in Prince Palace ons doorvoer hotel naar andere bestemmingen in Azie.Het moet mij echter van het hart dat ik een terug loop zie in kwaliteit en service.Ik hoop dat ze deze neerwaartse spiraal snel weer kunnen ombuigen
Name: Marjolein
Email: -
Date: 2013-07-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel, we hebben een kamer gehad in het 'nieuwe' gedeelte. Dat was prima. Skyline vanuit het hotel is supermooi! Het is een heel druk hotel, moet je van houden. Ontbijtbuffet was prima.
Name: Marjolein
Email: -
Date: 2013-07-19

Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Tim
Email: -
Date: 2013-07-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel ziet er mooi uit, beetje over the top naar mijn gevoel gezien de locatie van het hotel. Als je buiten komt zit je echt midden in de drukte van Bangkok. Helaas niet van die leuke tentjes of restaurantjes, want die vind je 's avonds niet, maar drukte van verkeer en markten voor de locals. Het ontbijt is goed, echter zou ik niet in dit hotel gaan dineren bij de karaoke stand. Was gewoon echt niet te eten en je betaalt wel de hoofdprijs. Op de begane grond heb je 1 a 2 personen zitten die "officieel" bij het hotel horen en "officieel" informatie verschaffen. Ga daar niet op in. Ten eerste wordt je een taxi aangesmeerd die zijn meter niet gebruikt en ten tweede sturen ze je naar plekken toe waar je eigenlijk niet wilt zijn of de volle pond betaald. Sex wordt nl. ook zonder blikken of blozen aangeboden, terwijl mijn vriendin naast me stond. Negeren dus.
Name: Sander Vinke
Email: -
Date: 2013-07-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel is een prima en iet wat chique hotel. Onze voorkeur gaat meestal uit naar een wat meer afgelegen en klein hotel. Voor de verandering was dit ook leuk om eens mee te maken. Het eten is super, kamers schoon en genoeg faciliteiten. De prijzen liggen wel aardig hoog in het hotel maar dat is niet gek voor een hotel van deze klasse. Een aanrader is het chinees/thais restaurant helemaal bovenin het hotel. Je hebt daar een uitzicht over heel Bangkok.
Name: Liliane
Email: -
Date: 2013-06-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel altijd goed. Gewoon centraal gelegen en in een fijne buurt, echt lokaal Thais met markten ipv wijk met uitsluitend luxe hotels. Het is er wel altijd druk, hoewel dit een iets minder drukke tijd was (juni). De grote groepen Vietnamezen zijn ietwat aso m.n. bij ontbijtbuffet en de lift.Prettig dat Greenwood in het hotel zelf is gevestigd, en ook de Bo Bae Towers geven het een extra leuke dimensie!
Name: Debby & Dick Leeuwis
Email: -
Date: 2013-06-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel: prima hotel, goede service. Wel wat verouderd meubilair. Geweldig ontbijt.Mooi zwembad.Schoon en netjes en een schitterend uitzicht vanaf onze kamer op de 21e verd. over Bangkok. Hotel ligt wel op enige afstand van het centrum, waar je overigens voor weinig geld naar toe kunt worden gebracht.
Name: Jan en Francien de Bruijn
Email: jhldebruijn@onsbrabantnet.nl
Date: 2013-06-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel. Zakelijk hotel en goed voor één overnachting. Hotel loopt duidelijk terug, bussen vol chinezen en russen die een tour vakantie boekten. Omgeving is wel leuk en met watertaxi ben je in geen tijd bij sky train station en daar in de buurt het Siam shopping center. Moet je gezien hebben!
Name: Jerina Helmerhorst
Email: jerina@jerina-pr.com
Date: 2013-05-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zoals gebruikelijk begint onze vakantie altijd met een paar dagen Bangkok en logeren wij met veel plezier in het Prince Palace Hotel. Een prima hotel, gelegen in een zeer druk winkelgebied, met zeer vriendelijk personeel en plezierige kamers. Vlak naast de Klongs(grachten) met de grote snelheid varen om je snel naar de volgende bestemming te brengen. In de directe omgeving van het hotel, ligt een prachtige tempel met gouden dak, zeker de moeite waard voor een bezoekje. Bij het inchecken kunnen weleens wat problemen ontstaan omdat er regelmatig groepen met Russische toeristen aankomen, die verwachten, dat iedereen direct voor ze in de houding springt en alles en iedereen verder kan wachten, aan deze houding moet het personeel nog even wennen. Het hotel heeft een gezellig zwembad met een pool-bar en restaurant, verder is een Japans restaurant en nog een restaurant op de bovenste verdieping. Uitgebreide mogelijkheden voor zaal verhuur vaak gebruikt voor trouwerijen, presentaties en vergaderingen. In het hotel is een kap/schoonheidssalon, spa en fitness ruimte. Aankomst bij het Prince Palace is als een soort thuiskomen.
Name: Lilian Theunissen
Email: -
Date: 2013-05-21

Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Irene Poelhorst
Email: irenepoelhorst@gmail.com
Date: 2013-05-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel; erg net en zeer groot hotel. Personeel is er zeer vriendelijk, de standaard kamer is eenvoudig maar schoon en compleet. Goed vertoeven aan het zwembad. Eten is vers en smakelijk. Ideaal vertrekpunt voor een dagje Bangkok. het is dan leuk om de riviertaxi (canalboat) te pakken die achter het hotel langs vaart.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association