EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Remco
Email: -
Date: 2014-01-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: I have stayed at the PP before and was really surprised to see that so many things have changed in a few years. Maybe it's also because our stay now was during peak season. At reception the staf was slow and poorly organised. At checkout we had to wait half an hour before the returned our deposit. There was a lot of dust in the room and it was at bit dated. Maybe this is cause last time we stayed in a different tower and now in tower A, which i wouldnt recomend. For the price the hotel is ok. But i think a dusty room really is a big no, whatever price u pay.
Name: Henk en Heleen
Email: -
Date: 2014-01-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel op prima lokatie. Grote schone kamers en een uitgebreid ontbijt.
Name: Dick Maalderink
Email: dickmaalderink@hotmail.com
Date: 2014-01-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel, met vriendelijk personeel, centraal gelegen met goede verbinding voor openbaar vervoer.
Name: Marc
Email: -
Date: 2014-01-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel. Sommige dingen zijn wat verouderd maar dat heeft ons niet gestoord. Bar bij het zwembad is handig als je nog een drankje wil doen of een hapje wil eten, maar geen zin hebt om het hotel uit te gaan.
Name: Carla de Nennie
Email: -
Date: 2014-01-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel
Name: Lowati
Email: -
Date: 2013-12-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Ideaal gelegen, mooie kamer. wel iets mindere bediening en minder vriendelijk.
Name: Rody
Email: rodyroth@hotmail.com
Date: 2013-12-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Dat dit hotel gedateerd is is bekend,maar verder is de ligging,het ontbijt,de kamer( wij hadden een schitterende kamer op t B complex)en de service en vriendelijkheid TOP.Gelegen naast de watertaxi,vanwaar je binnen enkele minuten bij alle shoppingmalls bent of Chinatown en zo kan ik wel meer plekken aanwijzen. Kleding in alle soorten en maten t.o en onder het hotel, zo ook fruit.
Name: Guus
Email: -
Date: 2013-12-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Enorm hotel, waar je voor een paar nachten prima vertoeft. Veel russen, en die maken het er niet gezelliger op.
Name: D.E. Tirtokromo
Email: etirtokromo@gmail.com
Date: 2013-11-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Ik kom, nu meer dan 15 jaar, elk jaar terug naar dit hotel. Dus zie ik hoe dit hotel verouderd en slecht wordt onderhouden. Dit is erg jammer. Het personeel bij de lobby wordt steeds norser en gaat naar het onvriendelijke toe. Ervaringen: de Bell boys die nemen nu geen genoegen meer met BTH 50 fooi. Ze vragen zonder schaamte nu minimaal BTH 100 en als ik vraag waarom? dan is het antwoord "the room is too fare". Ook vroeg ik de housekeeping om zeep, een handdoek en nog een fles water (want we waren met z,n drieen). Deze meneer vroeg ook om een fooi. Het gaat ons niet om het geven van een fooi (we zijn per slot op vakantie) maar het gedrag en de manier van de werkers.
Name: Jacqueline van der Linden
Email: bikeshop-66@online.nl
Date: 2013-11-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om na aankomst een nachtje te slapen. Hotel heeft zijn beste tijd gehad. Alles is een beetje verouderd. Maar de kamers zijn ruim en schoon. Wel veel russchische gasten.
Name: Roy Mannaart
Email: r.mannaart@planet.nl
Date: 2013-11-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij boeken al jaren dit hotel in Bangkok. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook een goede ligging. Zeker als je gebruik maakt van de boot die het kanaal bevaart en waarmee je vanaf het hotel zo in het centrum bent voor zo'n 10 bath p.p.
Name: Ruud van den Eshof
Email: eshof@xmsnet.nl
Date: 2013-11-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel van alle gemakken voorzien. Uiteraard erg makkelijk dat Greenwood hierin gevestigd is.
Name: chilap
Email: chilap.ho@gmail.com
Date: 2013-10-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi ruime hotel, het ontbijt was zeer goed echt super! Jammer vd wifi die niet overal aanwezig was en een beetje duur was.
Name: Dimitri Duine
Email: -
Date: 2013-10-16

Recensie: Modern hotel, netjes, makkelijk bij de rivier waar je kunt opstappen op de taxi boot. Vriendelijk personeel, vooral makkelijk dat je bij Greenwood binnen kunt stappen om de vakantie te regelen
Name: Blanca Koster
Email: blancakoster1983@gmail.com
Date: 2013-10-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association