EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: miranda
Email: miranda@interdak.nl
Date: 2012-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel.Je wordt netjes geholpen. Fijne familie kamer. Het is een groot hotel dus de loop afstanden zijn wel groot. Maar fijn twee zwembaden.Lekker centraal in Bangkok.Makkelijk met de boot naar het winkelcentrum te reizen voor maar 10 bath per persoon. En heel fijn dat greenwood travel in het hotel aanwezig is.
Name: Prins
Email: -
Date: 2012-08-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het is een groot hotel en is perfect ontsluitbaar via de Klong boten. Voor 10 bath ben je binnen 5 minuten bij het Siam Center. Sneller kan het niet. De kamers zijn prima en met name het ontbijt is rijk gevarieerd en van goede kwaliteit. Prima prijs/prestatie. Het enige wat ontbreekt zijn restaurants in de directe omgeving. Dat is wel jammer. Een voordeel is uiteraard dat Greenwood in hetzelfde gebouw zit.
Name: Anneke
Email: anneke.schuffelen@tele2.nl
Date: 2012-08-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij hebben gebruik gemaakt van een familiekamer bij aankomst in Bankok. Voor 5 personen was dit een prima kamer, groot netjes en fijne badkamers. Wij vonden de locatie prima, met het bootje naast het hotel was je in een mum in het centrum of bij het paleis. Het hotel is enorm groot en absoluut niet gezellig, maar heel functioneel voor een bezoek aan Bankok. Na alle drukte en warmte van de stad is het heerlijk om gebruik te maken van het zwembad. Het ontbijt is prima, volop keus.
Name: Susanne
Email: -
Date: 2012-08-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel, maar je merkt dit niet. Het ziet er keurig uit en de service is goed. Jammer dat er echter bij ons op de kamer geen Wifi was.
Name: Fam A. van Hoorn
Email: l.vanhoorn@albeda.nl
Date: 2012-08-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel is prima,goede service,prima ontbijt en restaurants, maar de kamers en de gangen zijn hard aan vernieuwing toe. Vloerbedekking is vuil, versleten en de openstaande naden op de gangen kunnen je lelijk laten vallen. De laatste dag hadden we een excellent suite waarvan de muren van de badkamer rondom zwart waren van de schimmel. Jammer.
Name: Herma van Luijk
Email: -
Date: 2012-08-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi hotel, goede ligging, lekker en uitgebreid ontbijtbuffet. Mooie grote (schone) kamers voor gezinnen tegen een scherpe prijs en met 2 zwembaden! De 3-kamer suite had zelfs 2 volledige badkamers, erg handig met tieners.. Makkelijk omdat Green Wood Travel op de 14e etage zit, dus snel van alles te regelen.
Name: Ron
Email: -
Date: 2012-08-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Al 3 jaar voor ons de basis voor een vakantie in Thailand. Met name via GW gratis transfer vanaf vliegveld. Hotel ligt lekker centraal, alles te bereiken met Toektoeks, taxiboot of taxi. Groot voordeel is dat het GW kantoor op de 14e verdieping zit, voor het plannen van verdere reis en/of excursies. Zwembaden zijn top met mooi uitzicht over de stand en verkoelend windje. Ontbijtbuffet grandioos. Prijzen consumpties wel aan de hoge kant maar met 7 Eleven aan de overkant en koelkast op de kamer is dat te omzeilen.
Name: y. jansen
Email: -
Date: 2012-08-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Kamers gedateerd. Ligging is prima. Aardig zwembad met prachtig uitzicht over bangkok. Geen knussigheid hier, je met wel van mega houden!
Name: arthur van den berg
Email: -
Date: 2012-08-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel om te starten.Prettig dat Greenwood hier verblijft.
Name: Esther Bonné
Email: esther.bonne@ziggo.nl
Date: 2012-08-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij (gezin met 2 dochters van 14 en 15 jaar) waren hier begin juli'12 gedurende 3 nachten Heel mooi, groot hotel dat in een rustigere wijk van Bangkok ligt, máár op loopafstand van de klongen zodat je je per boottaxi voor heel weinig geld op een bijzondere manier heel makkelijk naar allerlei mooie plekken kunt laten vervoeren. Daarnaast ligt China town op loopafstand. Heerlijk, uitgebreid ontbijt, Green wood travel in het gebouw voor als je nog iets leuks wil boeken. Heerlijk zwembad op de 12e verdieping met uitzicht over Bangkok. Tip 1: Als je bij de klong links af gaat en een stukje langs de klong loopt, rechts, bruggetje over en vervolgens de weg een heel eind volgt, zie je (na 15 minuten lopen) aan de rechterkant een middelbare school liggen...vraag of je de poorten in mag en bezoek de tempel aldaar! Wij waren er net toen een hele groep monniken binnen zat te zingen, ademloos hebben we buiten alles meebeleefd, mooi! Tip 2: De 7 eleven ligt om de hoek, super goedkoop en perfect om je ijskastje bij te vullen :-)
Name: Eefje
Email: -
Date: 2012-08-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Erg mooi, luxe en groot hotel. Hele nette en mooie ruime kamers, mooi uitzicht en verschillende restaurants en bars aanwezig. Het ontbijt was in een buffet-vorm, het beste en meest uitgebreide ontbijt gedurende onze 26dagen Thailand. Ik vond het erg mee vallen met de chaos bij het ontbijt, zeker omdat er altijd genoeg tafeltjes beschikbaar waren. Het hotel is goed te bereiken per watertaxi (rivier direct naast het hotel) en deze brengt je binnen 10min naar het centrum. Wel worden er veel bruiloften en zakelijke vergaderingen georganiseerd waardoor er niet echt een intieme sfeer hangt. Maar ik zou zo weer bij Prince Palace boeken.
Name: Marjo
Email: marjoza@gmail.com
Date: 2012-08-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Na diverse guesthouse's wilde ik onze Thailandreis afsluiten in een wat luxere accomodatie. Het werd het Prince Palace vanwege zijn ligging, zowel de grote winkels als wel Chinatown waren van hieruit makkelijk te bezoeken. Onze kamer, een prince suite met 2 slaapkamers, viel zeker niet tegen, uitzicht een zitkamertje en een aparte slaapkamer voor mijn zoon. De badkamer vond ik wel een stuk minder, oud, douche in het bad en daarbij ook veel te laag hangend. De kids vonden de zwembaden, en het ontbijtbuffet echt super. Ik vond de ligging, midden tussen de "thai's" leuker als in de buurt van khao san road waar we eerder verbleven. Het hotel is me zeker niet tegengevallen.
Name: Chantal
Email: tallieluca@gmail.com
Date: 2012-08-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Heerlijk om na de lange vlucht hier te landen. Ligt lekker centraal, mooie kamer met heerlijk ontbijtbuffet.Geweldig uitzicht over de stad, leuk terras met zwembad !
Name: Ben H
Email: bigbenhs@gmail.com
Date: 2012-07-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: is alweer de 5e keer dit jaar. altijd leuk om weer hier te zijn. goede kamer, vriendelijk personeel. goede prijs
Name: mouw
Email: -
Date: 2012-07-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel voor een gezin, met lekker zwembad en grote suites. Wel erg groot hotel en de restaurants zijn belachelijk duur

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association