EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: J.H. van Egmond
Email: -
Date: 2013-04-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel een uitstekend hotel we zaten op 23 hoog prachtig uitzicht over bangkok de eerste 6 verdiepingen vol winkels met kleding enz. mooi zwembad op 11 hoog en mooie kamers.
Name: Ruis
Email: -
Date: 2013-04-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel zonder uitstraling, Prima ligging. Prima voor een 1e overnachting na aankomst, daarna snel iets kleiners zoeken. geweldig uitzicht bij restaurant en zwembad op 11e verdieping.
Name: jos van den brink
Email: j.vdbrink@upcmail.nl
Date: 2013-04-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Na aankomst zijn we hier 2 nachten verbleven vrij centrale ligging echt een hotel voor een tussenstop
Name: gerard
Email: -
Date: 2013-04-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Frank
Email: -
Date: 2013-04-02

Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Fred
Email: f.klomp@quicknet.nl
Date: 2013-04-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel.Prima ligging en per boot uitstekende verbinding naar Centrum of Khao San Road.Jammer dat internet zo duur moet kosten (baht 300 per uur=circa Euro 7,50).Ik kom er al jaren maar kamers verouderd en hebben hoog nodig een opknapbeurt nodig!Ontbijt is goed.
Name: B.J. Buijs
Email: -
Date: 2013-03-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Koolenbrander
Email: koolenbrander@kpnplanet.nl
Date: 2013-03-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel Locatie was goed, ligt wat uit de richting van het culturele - en avondgebeuren.
Name: ouwerkerk
Email: -
Date: 2013-03-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel-afschuwelijk hotel somber en naargeestig,ook hier veel russen.in directe omgeving van hotel geen leuke eettentjes.wifi tegen betaling.ontbijt keurig.
Name: Rob en Ellen
Email: ellen.dewolff@upcmail.nl
Date: 2013-03-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Cees
Email: mariancees@quicknet.nl
Date: 2013-03-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel
Name: g.van erk
Email: g.vanerk@telfort.nl
Date: 2013-03-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel 2 nachten hier verblijven om je vouchers op te halen bij Greenwood en tevens te shoppen ligt hotel zeer gunstig.
Name: fam mulder
Email: -
Date: 2013-03-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel we zijn voor de vierde maal in het hotel geweest vorig jaar was er lekkage in de kamer en dit jaar vonden wij het smerig niet goed schoongemaakt we waren er 2 dagen en na 3 weken waren we er weer 2dagen alleen het bed was verschoond we hadden dezelfde kamer dezelfde stofdeeltjes lagen er nog op de grond en het stonk in de kamer hier gaan we nu echt niet meer terug (jammer hoor)
Name: Herman & Yvonne Blom
Email: blomherman@hotmail.com
Date: 2013-03-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We waren hier 4 nachten bij de start van onze verdere reis richting Krabi om Bangkok te bezoeken. Een wat ouder hotel maar we hadden een keurige kamer. Het ontbijt is prima. Gunstig gelegen in de buurt van de boottaxi tussen het centrum en Koninklijk Paleis in. Gemakkelijk om bij het kantoor van Greenwood informatie over Bangkok te vragen en excursies te boeken. Rondom het hotel een leuke locale markt.
Name: Pierre en Dorien
Email: -
Date: 2013-03-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel, ligt dicht bij winkels en markt. Via de kanaaltaxi is het centrum snel te bereiken.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association