EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Peter Hogendorf
Email: -
Date: 2012-08-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: In het algemeen een goed hotel, hoewel het opsommige punten wat sleets begint te worden. De warmte in de gangen van het oudste deel van het hotel is niet prettig.
Name: fam. De la Haije
Email: -
Date: 2012-08-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel, jammer dat er in het gehele hotel geen Cola light te krijgen is? verder prima hotel
Name: Gea
Email: -
Date: 2012-08-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel Prima uitvalbasis voor aankomst en vertrek Bangkok
Name: Bert
Email: -
Date: 2012-08-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We hadden eerst een 2 bedroom suite geboekt maar die was met twee tieners echt te klein. Dus hebben we bij aankomst direct de 3 bedroom suite gevraagd. Deze heeft 3 ruime slaapkamers,2 badkamers en een kitchenette. Het hotel is inderdaad verouderd maar biedt toch een goede prijs/kwaliteit.Het eten en de drankjes in de bar aan het zwembad waren lekker en verzorgd. Handig dat Greenwood Travel haar kantoor heeft in dit hotel.Voor 80-100 baht neem je een tuktuk naar de meeste toeristische plaatsen.
Name: Elsbeth
Email: elsbeth.soederhuizen@online.nl
Date: 2012-08-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Door Greenwood erg aangeprezen, maar wij vonden dit het enige slechte hotel van onze hele vakantie. Van de spreekwoordelijke thaise vriendelijkheid was bij de receptie niets te merken. De kamer was verouderd en niet schoon, het ontbijtbuffet armoedig (vieze tafelkleden en het voedsel erg vet en smakeloos). Omdat er in de omgeving van het hotel geen restaurantjes zijn moet je iedere keer weer met een tuktuk of taxi op stap. Volgende keer betaal ik liever meer geld om een prettiger hotel te hebben. Ik vind de kwaliteit en service die dit hotel levert niet passen Greenwood die onze reis door Thailand uitstekend geregeld heeft.

Foto's van Elsbeth:


Name: miranda
Email: miranda@interdak.nl
Date: 2012-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel.Je wordt netjes geholpen. Fijne familie kamer. Het is een groot hotel dus de loop afstanden zijn wel groot. Maar fijn twee zwembaden.Lekker centraal in Bangkok.Makkelijk met de boot naar het winkelcentrum te reizen voor maar 10 bath per persoon. En heel fijn dat greenwood travel in het hotel aanwezig is.
Name: Prins
Email: -
Date: 2012-08-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het is een groot hotel en is perfect ontsluitbaar via de Klong boten. Voor 10 bath ben je binnen 5 minuten bij het Siam Center. Sneller kan het niet. De kamers zijn prima en met name het ontbijt is rijk gevarieerd en van goede kwaliteit. Prima prijs/prestatie. Het enige wat ontbreekt zijn restaurants in de directe omgeving. Dat is wel jammer. Een voordeel is uiteraard dat Greenwood in hetzelfde gebouw zit.
Name: Anneke
Email: anneke.schuffelen@tele2.nl
Date: 2012-08-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij hebben gebruik gemaakt van een familiekamer bij aankomst in Bankok. Voor 5 personen was dit een prima kamer, groot netjes en fijne badkamers. Wij vonden de locatie prima, met het bootje naast het hotel was je in een mum in het centrum of bij het paleis. Het hotel is enorm groot en absoluut niet gezellig, maar heel functioneel voor een bezoek aan Bankok. Na alle drukte en warmte van de stad is het heerlijk om gebruik te maken van het zwembad. Het ontbijt is prima, volop keus.
Name: Susanne
Email: -
Date: 2012-08-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel, maar je merkt dit niet. Het ziet er keurig uit en de service is goed. Jammer dat er echter bij ons op de kamer geen Wifi was.
Name: Fam A. van Hoorn
Email: l.vanhoorn@albeda.nl
Date: 2012-08-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel is prima,goede service,prima ontbijt en restaurants, maar de kamers en de gangen zijn hard aan vernieuwing toe. Vloerbedekking is vuil, versleten en de openstaande naden op de gangen kunnen je lelijk laten vallen. De laatste dag hadden we een excellent suite waarvan de muren van de badkamer rondom zwart waren van de schimmel. Jammer.
Name: Herma van Luijk
Email: -
Date: 2012-08-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi hotel, goede ligging, lekker en uitgebreid ontbijtbuffet. Mooie grote (schone) kamers voor gezinnen tegen een scherpe prijs en met 2 zwembaden! De 3-kamer suite had zelfs 2 volledige badkamers, erg handig met tieners.. Makkelijk omdat Green Wood Travel op de 14e etage zit, dus snel van alles te regelen.
Name: Ron
Email: -
Date: 2012-08-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Al 3 jaar voor ons de basis voor een vakantie in Thailand. Met name via GW gratis transfer vanaf vliegveld. Hotel ligt lekker centraal, alles te bereiken met Toektoeks, taxiboot of taxi. Groot voordeel is dat het GW kantoor op de 14e verdieping zit, voor het plannen van verdere reis en/of excursies. Zwembaden zijn top met mooi uitzicht over de stand en verkoelend windje. Ontbijtbuffet grandioos. Prijzen consumpties wel aan de hoge kant maar met 7 Eleven aan de overkant en koelkast op de kamer is dat te omzeilen.
Name: y. jansen
Email: -
Date: 2012-08-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Kamers gedateerd. Ligging is prima. Aardig zwembad met prachtig uitzicht over bangkok. Geen knussigheid hier, je met wel van mega houden!
Name: arthur van den berg
Email: -
Date: 2012-08-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel om te starten.Prettig dat Greenwood hier verblijft.
Name: Esther Bonné
Email: esther.bonne@ziggo.nl
Date: 2012-08-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij (gezin met 2 dochters van 14 en 15 jaar) waren hier begin juli'12 gedurende 3 nachten Heel mooi, groot hotel dat in een rustigere wijk van Bangkok ligt, máár op loopafstand van de klongen zodat je je per boottaxi voor heel weinig geld op een bijzondere manier heel makkelijk naar allerlei mooie plekken kunt laten vervoeren. Daarnaast ligt China town op loopafstand. Heerlijk, uitgebreid ontbijt, Green wood travel in het gebouw voor als je nog iets leuks wil boeken. Heerlijk zwembad op de 12e verdieping met uitzicht over Bangkok. Tip 1: Als je bij de klong links af gaat en een stukje langs de klong loopt, rechts, bruggetje over en vervolgens de weg een heel eind volgt, zie je (na 15 minuten lopen) aan de rechterkant een middelbare school liggen...vraag of je de poorten in mag en bezoek de tempel aldaar! Wij waren er net toen een hele groep monniken binnen zat te zingen, ademloos hebben we buiten alles meebeleefd, mooi! Tip 2: De 7 eleven ligt om de hoek, super goedkoop en perfect om je ijskastje bij te vullen :-)
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association