EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Elly Huskens
Email: -
Date: 2011-12-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel in een interessante buurt, maar wat belangrijker is is de centrale ligging
Name: Annelies Keuker
Email: -
Date: 2011-12-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel, prima ligging goede prijs/kwaliteit verhouding. De klongboot isnaast het hotel en je bent dan ook zo bij Siam Center en vandaar op de skytrain.
Name: co van leeuwen
Email: co_vanleeuwen@hotmaail.com
Date: 2011-12-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: een perfect hotel om je vakantie in Thailand mee te beginnen, vriendelijk personeel en verder alles bij de hand voor een paar onvergetelijke dagen.
Name: Hans Rutten
Email: jtmrutten@gmail.com
Date: 2011-12-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Kom hier al vele jaren. Is een van mijn favoriete hotels in Bangkok. Prijs/prestatie verhouding is zeer goed. Bijkomend gemak is het op de 14e verdieping aanwezige reisbureau Greenwood Travel met een Nederlands/Thaise directie waar ik eveneens al vele jaren goede ervaringen en kontakt mee heb.
Name: Laura Burggraaf
Email: -
Date: 2011-12-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Luxe hotel, prima prijs. Goede service, netjes, airco, hele ruime kamers, uitgebreid ontbijt. Enige nadeel is slechte ontvangst met je mobiele tel.
Name: Fam. Coppens
Email: fcamcoppens@onsbrabantnet.nl
Date: 2011-11-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: een heel mooi en groot hotel als je buiten de deur gaat ben je meteen op de markt en het is wel handig dat Greenwood Travel op de 14de etage zit, niet dat we ze nodig hebben gehad want het was prima geregeld
Name: Nick en Mariska
Email: nickenmariska@caiway.nl
Date: 2011-11-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel, wel erg groot maar een erg super mooie,ruime en nette kamer! Ideeal dat GWT in dit hotel zit.
Name: Frans en Anneke Lugtenburg
Email: frans.lugtenburg@planet.nl
Date: 2011-11-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Uistekend hotel op centraal gelegen locatie. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Niets op aan te merken.
Name: Rubbens
Email: w.rubbens@gmail.com
Date: 2011-10-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel,maar de ligging vonden wij minder.Je moet altijd wel een taxi pakken om bij de dingen te komen om te bezichtigen en als je \'s avonds naar buiten ging kon je niet zo snel een leuk eettentje vinden.En aangezien het hotel niet bepaald goedkoop is wat betreft de restaurants was dat wel jammer.
Name: Fam, Frits Altman
Email: albrocx@versatel.nl
Date: 2011-10-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We zijn al 7 keer in Bangkok geweest, waarvan 4 keer in "Prince Palace Hotel" gelogeerd,in één woord geweldig, voor de prijs die je ervoor moet betalen kom je waarschijnlijk nergens anders zo goed als hier terecht. Héél lief en behulpzaam personeel, vooral voor oudere mensen zoals wij zijn. En tevens het gemak, dat we in hetzelfde gebouw met "Green Wood Travel" onze tripjes kunnen bespreken en eventueel boeken. Hierbij nog onze dank voor alle goede "zorgen", en zeker tot onze volgende reis naar Thailand. Fam. Altman.

Foto's van Fam, Frits Altman:


Name: C Weijenberg
Email: -
Date: 2011-10-13

Recensie: Voor ons GEEN Prince Palace meer!! We waren als gezin met 5 personen en alles was berekend op 4 pers. Bij aankomst bleek tot 3 maal toe dat de keycard niet te functionerenvan suite 52006. Er was niet gepoetst, haren op beide badkamers, hebben van alles meteen melding gemaakt. We hebben voortdurend moeten vragen of we bijv toiletpapier, handdoeken en een 5e glas mochten ontvangen. Elke dag opnieuw. Geen WIF Iaanwezig, wat naar onze mening echt geen overbodige luxe is in het jaar 2011! Loeihete liften (alleen airco in de A toren) en gangen Dit Business hotel heeft volstrekt niet de Thailand glimlach uitstraling! Niet of nauwelijks engels receptionistes en barmedewerkers die volstrekt niet service gericht zijn. De discussie aan de receptie over de verkeerd genomen 2 flesjes water (2 plastic genomen ipv bijv 5 gratis glazen, bij een verblijf van 5 personen van 4 dagen) was de spreekwoordelijke druppel die deed overlopen. Hiervoor werd 70 bath per flesje berekend. Achteraf een slechte keuze voor ons dit PP hotel. Ik snap dat dit voor GWT een 'inthehouse' formule is maar alle aspecten die GWT wel uitdraagt naar de klanten, goede service, betrouwbare medewerkers, doen wat ze beloven EN met een glimlach, die hebben wij als gezin volstrekt gemist in het PP hotel. Het is mij een raadsel waarom er gekozen wordt voor het PP hotel. De vouchers ontvang je nl al van de GWT chauffeur bij aankomst op Bangkok luchthaven. De 2 gratis overnachtingen staan dus voor ons ook niet in verhouding met de rest van de prima verzorgde reis/programma verzogd door GWT.Inmiddels met andere PP bezoekers gesproken waarbij soorgelijke bevindingen geconstateerd werden.
Name: roland & liesbeth
Email: -
Date: 2011-10-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel maar de kamers zijn enigszins verouderd daarnaast zijn ze niet voorzien van Wifi.
Name: Marjolijn Hesselink
Email: marhesselink@hotmail.com
Date: 2011-10-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, uitgebreid ontbijt, kamers zijn ruim en bedden zijn prima.
Name: Vincent Duits
Email: -
Date: 2011-10-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Super hotel! Wij slapen hier elke keer als we naar Bangkok gaan. Heeft mooie ruime kamers, nette badkamers. Ligt qua ligging precies goed. Niet in het oude centrum, maar wel vlakbij. Ook dichtbij bezienswaardigheden in het nieuwe deel van de stad. Het restaurant is heel erg goed, en het ontbijt ook. Wij hebben hier 3 keer een paar nachten geslapen, en wij zullen elke keer als we naar Bangkok gaan dit hotel blijven nemen.
Name: Inge
Email: peteringe@casema.nl
Date: 2011-10-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij hadden een suite met 3 slaapkamers, 2 badkamers en 1 woonkamer voor 5 volwassenen en 3 kleine kinderen. Echt geweldig. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Ontbijt was zeer uitgebreid en lekker. De zwembaden ook heerlijk en ook de kleintjes (2,4,4) konden hier goed uit de voeten. Fijn om dicht bij de oude stad te zijn dus snel en eenvoudig met taxe of tuktuk naar het paleis en de spectaculaire tempel. Aanrader in Bangkok is de fietstocht. Dat was onze highlight in Bangkok.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association