EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: W. Beumer
Email: wbeumer@hotmail.com
Date: 2011-09-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel. Netjes en schoon. Probeer alleen niet rond lunchtijd gebruik te maken van de liften. Dan gaan alle mensen die daar werken lunch halen en weer naar beneden. Daardoor kan het wel even duren voordat je een lift treft waar je nog bij past.. Kamer netjes en ruim. Genoeg gelegenheden om te eten. Als je goed ter been bent kan je vanaf het hotel naar het Grand Palace lopen. Ook zijn we vanaf het hotel naar de skytrain gelopen. Voor 3 euro kan je de hele dag rondreizen in skytrain en metro.
Name: Priscilla
Email: priscillabaggen@hotmail.com
Date: 2011-09-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel, vriendelijke bediening. Onze eerste kamer was vrij oud en gedateerd, niet echt overeenkomstig met de foto's op internet. Bij ons 2e bezoek hadden we een iets modernere suite. Nette badkamer, alles wordt goed schoon gehouden. Het hotel zelf is erg mooi en erg groot, van alle faciliteiten voorzien. Ontbijt prima, erg lekkere sushi in het Japanse restaurant. Handig qua ligging, alles is met korte taxiritjes te bereiken. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Name: Tineke
Email: -
Date: 2011-09-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij zijn in augustus 2011 5 nachten in Prince Palace geweest en vonden het fantastisch. Misschien omdat we ge-upgrade waren, standaardkamers hebben we niet gezien en dus kunnen we niet vergelijken. Ligging naast de klong (watertaxi) is perfect. Ontbijt ook uitstekend. Wat ons betreft: fijn hotel.
Name: zonnestraaltje
Email: -
Date: 2011-09-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince Palace hotel is op zich een prima hotel. Wij hadden een familie suite met een 2 persoonsbed en een twijfelaar. De kamers zijn wel wat verouderd. Fijn was dat Greenwood in het gebouw zit, je kon makkelijk even binnen wippen met wat vragen. Het ontbijt was goed, ruime keus. Jammer vond ik wel dat de prijzen van drank en eten Europees waren (120 bath voor een Cola terwijl je om de hoek 20-30 bath voor een cola betaalde). Natuurlijk mag het in het hotel wat duurder zijn maar het verschil was wel erg groot. Je kon vanaf het hotel met een boot naar het centrum voor 10 bath per persoon. Dat is op zichzelf al een belevenis aangezien het heel primitief gaat en vooral lokale bevolking gebruik maakt van dit vervoer.
Name: Dick van de Kuijt
Email: dickvandekuijt@live.nl
Date: 2011-09-05

Recensie: Prima hotel op een goede locatie in Bangkok. Twee zwembaden: 1 op de 11e en 1 op de 12e etage. Prijs / kwaliteit is prima.
Name: Albert Hendriks
Email: ajjghendriks@online.nl
Date: 2011-09-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel. Je kunt met de taxi en klong boot overal heen (oost naar west en vise versa). Prachtig hotel en goede service. fantastisch ontbijt. AAnrader. Mooi begin en einde voor een thailand reis
Name: Suzanne
Email: s_van_den_bulk@hotmail.com
Date: 2011-09-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Greenwood Travel had ons dit hotel aangeraden, ik denk mede omdat hun kantoor in dit hotel gevestigd is. Persoonlijk vonden wij (4 personen) dit echt het minste hotel van heel onze reis. Als je er binnenkomt ziet er er goed uit. Het is een groot hotel met uitstraling. Kamers waren summier. Kregen ongevraagd 2 aparte bedden (voor een 2 persoonsbed moest je meer betalen). Badkamer ziet er netjes uit, maar onder de douche kan je niet rechtop staan (ik ben zelf 1.60). Ontbijt was opzich prima. Ligging van het hotel is verre van ideaal, je zit overal ver uit de buurt en als je iets wil ondernemen moet je altijd een taxi of tuk tuk pakken. Onze eerste nacht in Bangkok verbleven wij in een hotel (Sakul House) vlakbij Koh san road. Je betaalt evenveel voor deze kamers, maar zien er 1000x beter uit, en de ligging is ideaal. Ook heb je hier gratis wifi. Ik zou dit hotel persoonlijk dus niet boeken.
Name: Rosemarie
Email: rosemarievaneijk@hetnet.nl
Date: 2011-09-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi hotel met vriendelijk service, en prima gesitueerd in Bangkok
Name: J. Zuidema
Email: -
Date: 2011-09-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Luxe hotel. Ruime kamers. Netjes. Erg druk. Wel een beetje een doolhof; je moet goed zoeken voor je het restaurant hebt gevonden.
Name: Jos Croes
Email: jos.croes@upcmail.nl
Date: 2011-09-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Erg mooi hotel, we hadden een familie kamer met drie slaapkamers, deze was erg mooi en ruim
Name: Fam Janssen
Email: eppo.janssen@upcmail.nl
Date: 2011-09-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Vriendelijke mensen bij de receptie. Uitstekende ontbijtservice. prima zwembad met handdoeken die vrij te gebruiken zijn.

Foto's van Fam Janssen:


Name: T.van Doodewaard
Email: -
Date: 2011-09-02

Recensie: Prima hotel. Ruime kamers, goed ontbijt en vlotte service.
Name: van den Brink
Email: svdbrink@tiscali.nl
Date: 2011-08-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het enorme hotel ligt behoorlijk centraal in Bangkok. Enorm want het hotel telt maar liefst 4 torens van elk zo'n 28 verdiepingen! Niet ver van het Royal Palace en met de (boot)taxi is van alles snel te bereiken. Instappen in de boottaxi kan om de hoek, de gewone taxi en tuk tuk natuurlijk voor de deur. Ondanks drukte voor de deur van het hotel heerst er in het hotel rust! De service, vriendelijkheid van het personeel is geweldig. De zwembaden zijn prima, zeker ook voor kinderen. De restaurants zijn erg goed, ontbijtbuffet zeer goed en uitgebreid. Wij sliepen met onze drie kinderen in een prince suite. We hadden twee kamers en een zitkamer met grote koelkast. Met de 7-eleven (2 x) om de hoek was dat wel prettig.Op de tv konden we ook naar BVN kijken.
Name: Joe Stevenson
Email: joez1979@hotmail.com
Date: 2011-08-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer net hotel, redelijk centraal in Bangkok.Goed ontbijt buffet. Naar onze smaak zelfs iets te sjiek, maar zeer geschikt voor een paar dagen steden trip of gezinnen.
Name: sm de kroon
Email: sandramena@onetelnet.nl
Date: 2011-08-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Vooral veel luxe voor weinig geld. De ligging in de stad is vrij goed al moet je voor alle bezienswaardigheden nog wel de taxi of tuktuk nemen. Nadeel dat taxi's voor dit hotel weigeren hun meter aan te zetten. Tip: loop de straat uit en neem daar de taxi. Grootste voordeel is dat Greenwood Travel in dit hotel gevestigd is.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association