EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: A de Booij
Email: emiel.debooij@wxs.nl
Date: 2011-08-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince Palace hotel ligt best wel goed, je kunt op verschillende manieren overal komen. Het hotel zelf heeft een fijn zwembad en de kamers zijn prima! Het personeel is erg vriendelijk. Ook het ontbijt is divers en goed. Wij hebben het hier prima gehad.
Name: ina eising
Email: -
Date: 2011-08-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om te starten in Bangkok. Goede ligging. Lekker ontbijt en goede zwembaden. Schone kamers. TIP: GA NIET eten bij Japanse restaurant (erg duur en niet goed)
Name: Andrea Jonker
Email: -
Date: 2011-08-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel is prima in prijs/kwaliteitverhouding, ligging is heel goed. Leuk, de watertaxi naast het hotel. Een prima uitvalsbasis naar alle bezienswaardigheden, shopping et cetera.
Name: Fam. van der Ven
Email: moveco@kpnmail.nl
Date: 2011-08-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, vlakbij een watertaxi. Wel afgelegen van het centrum en eetgelegenheden. Voor eten of winkelen moet je echt naar de stad. Verder is het hotel erg groot maar prima verzorging.
Name: Cor van Diepen
Email: -
Date: 2011-08-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel is goed maar het is bijzonder moeilijk om op eigen houtje de omgeving van het hotel te verlaten. Men probeert zoveel mogelijk mensen naar restaurants en andere toeristische trekpleisters te brengen die met hun samen werken.taxi service (hulp bij het vinden van transport in de lobby is bijzonder corrupt) Mensen die niet bekend zijn met Thailand (Bangkok) worden gemanipuleerden en naar restaurants gebracht waar de drivers van het hotel commisies ontvangen.Ik zal dit hotel zeker niet bij vrienden en bekenden aanradeb.
Name: C. Schaap
Email: fcschaap@casema.nl
Date: 2011-08-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel, centrale ligging vlakbij China Town, Grand Palace, bij leuke markt. Wel groot, mooi zwembad en uitgebreid ontbijt.
Name: Animal
Email: -
Date: 2011-08-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel. Heel fijn dat we tot 2x toe al vroeg (voor 9 uur) in onze hotelkamer terecht konden. Hoekkamers zijn enorm! Via Greenwoodtravel betaal je minder voor de kamer (goed om te weten). Ook hier erg goede service. De taxiservice van het hotel is buitenproportioneel duur voor Thaise begrippen, evenals de drankjes en het eten. Met de taxi valt nog wel te onderhandelen, maar beter is om naar de hoek van de straat te lopen en daar een taxi aan te houden. Dit scheelt meer 80% !
Name: Yolanda Kunowski
Email: -
Date: 2011-08-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel heeft prima kamers met heerlijke bedden en heeft een prima ligging. Ontbijt is zeer uitgebreid.
Name: Robert Koch
Email: -
Date: 2011-08-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel, nette kamers, goede bediening in het restaurant. Opdringerige bedieniong aan het zwembad en niet zo goed. Ontbiojt is een feest.
Name: Luc Lambert
Email: -
Date: 2011-08-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Gewoon af.
Name: Jeroen Schoofs
Email: -
Date: 2011-08-23

Recensie:
Name: Ben
Email: bo1959@xs4all.nl
Date: 2011-08-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Augustus 2011 voor de 2e keer dit hotel bezocht. Imposant hotel, in drukke wijk gelegen (veel te zien) maar op zich ook rustig voor de nacht omdat kamers op de 11e etage of hoger liggen. Goed ontbijt buffet, soms erg druk bezocht. De familie kamer (family suites) zijn netjes maar niet overdreven luxe en hebben hier en daar wel wat onderhoud nodig. Prima zwembaden en leuke buiten bar. Voordeel is dat Greenwood Travel er ook gevestigd is,daar kun je met alle vragen over Bangkok en je verdere reis prima terecht. Ben, augustus 2011.
Name: Bas van Rossem
Email: -
Date: 2011-08-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel, goede ligging. Achter de balie mogen ze iets aardiger zijn, in het restaurant en zwembad etc. zijn ze heel vriendelijk en behulpzaam. Eten is goed, maar natuurlijk veel te duur in vergelijking met buiten. Voor kinderen een prima accomodatie
Name: Familie Reinders
Email: -
Date: 2011-08-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel is groot en bestaat uit meerdere torens waarin de kamers zaten. Wij hadden een suite die wel erg gedateerd was. De meubels waren aan vervanging toe maar de bedden waren goed en de ruimte in de suite is groot. Het ontbijt kan op 2 plekken in het hotel, beide plekken waren prima en er was erg veel keuze. Weljammer dat je maar tot 10.00 kan ontbijten.
Name: Ruud enlinda Kelder
Email: sandee1@zeelandnet.nl
Date: 2011-08-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer goed hotel. Met aardig personeel.De kamer was groot en comfortabel. Mooi uitzicht over Bangkok.Zwembad zeer mooi aangelegd, is zeker de moeite waard om effe te relaxen. Wij hebben hier enorm genoten. Buiten onze excursie,s om, hebben wij veel gebruik gemaakt van de taxi,s. Wel goed opletten of de meter aanstaat. De prijs lag ongeveer rond de 150/200 baht. De watertaxi is ook dichtbij gelegen, maar vonden wij iets te gevaarlijk. Het gaat zeer snel met in en uit stappen. Wel een leuke ervaring,maar voor 1 keer.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association