EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Rinsma
Email: sigridrinsma@voila.fr
Date: 2012-03-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prachtig hotel. Groot dit is niet echt onze voorkeur maar als je de heel dag in Bangkok slentert dan is het heerlijk een hotel te hebben met zwembad, hier waren er zelf 2.Dit was zowel voor de kinderen als voor de ouders heerlijk Wij gingen naar de 12de verdieping daar was haast niemand. Ook nog mogelijkheid voor massage. Ontbijt perfect.Diner hebben wij daar nooit gebruikt. Wel af en toe een drankje gedronken bij de poolbar die een beetje met onze thuis prijzen over één kwamen. Kamers ruim en schoon! En bij het hotel ligt de water taxi en de tuktuk voor de deur . Wat wil je nog meer voor een leuke prijs.
Name: J.Kops
Email: josekops@home.nl
Date: 2012-03-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, in de buurt van veel mooie bezienswaardigheden. Leuke wijk, heerlijk zwembad, lekker ontbijt. Zouden hier zeker weer gebruik van maken als we terugkomen in Bangkok.
Name: I.T. de Boer
Email: emmiedanny@msn.com
Date: 2012-03-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hallo, dit was mijn 5de keer in Prince Palace Hotel. Ik lijk misschien erg tevreden met de cijfers, maar dat valt tegen. Ik vond de kamers wat smoezelig, niet echt vies, maar zeker niet schoon. Heb bij aankomst Thailand drie dagen in Prince Palace geslapen en voor ik naar huis ging ook weer drie dagen. Die laatste drie dagen heb ik 9 insecten op mijn kamer gevonden....bah...ook 1 in bad...grote..Drinken bij het zwembad was erg duur...klein pilsje 5 euro, sorry niet normaal!!!! En het eten ook. Toch denk ik dat ik wel weer kom...omdat ik me er vertrouwt voel...ik ken de weg...en dat is fijn...gr. Emmie.
Name: Fred Klomp
Email: f.klomp@quicknet.nl
Date: 2012-03-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Samen met mijn broer komen wij al vele jaren naar Prince Palace als basis voor onze uitstapjes naar Laos,Cambodja,Vietnam en Myanmar. Het is massaal, maar heeft ruime kamers met een goed ontbijt en de ligging aan de Chao Praya geeft je per boot de gelegenheid om overal snel te komen.Een bijkomend voordeel is dat Greenwood zijn kantoor heeft op de 11e verdieping.
Name: emmie pinkster
Email: sjaakpinkster@hotmail.com
Date: 2012-03-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij hebben vanuit dit hotel hele leuke dingen ondernomen. Het ligt gunstig t.o.v. uitsrapjes in Bangkok. Het zwembad was heerlijk!!!
Name: H.smalbil
Email: hsmalbil2@gmail.com
Date: 2012-03-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: In begin januari twee nachten in dit hotel gelogeerd, dit was inclusief de vlucht en transfer.Wij hebben in het verleden al menig keer in dit hotel overnacht.De standaard kamers zijn ook prima maar, Greenwood had ons deze keer een suite toebedacht. Perfect
Name: Jeannine Meul
Email: jeannine@vandriessen.nl
Date: 2012-03-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer groot maar mooi hotel,alles prima in orde.Op bepaalde plaatsen lijkt het hotel echt een koninklijk paleis.Zeer uitgebreid ontbijtbuffet,heel lekker.Wel gelegen op een drukke plaats in de stad, maar toch lig je er op 12 hoog zalig te zonnen aan het zwembad. Absoluut geen geluidoverlast ondanks de centrale ligging.Prima om te vertoeven!
Name: Maik en Corina
Email: -
Date: 2012-03-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een heel goed en net hotel, zeker een aanrader!!wat erg prettig is dat je meteen je tours, transfers kan regelen in hetzelfde hotel bij Greenwood Travel,de overgang van Nederland naar Thailand verloopt makkelijker...ga zeker vaker in zee met Greenwood!
Name: Jacqueline Heijligers
Email: -
Date: 2012-02-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We hadden een familie suite. Schoon, maar gedateerd. Loslatend behang en veel bed in kleine slaapkamers. Wel fijne zitgelegenheid, hoewel de bank nergens naar zat. Heerlijk ontbijt. Het hotel met een fijn zwembad had in zijn totaliteit wel een luxe uitstraling!
Name: Gé en Mieke van der Ent
Email: -
Date: 2012-02-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer goed hotel en prima gelegen
Name: Gé en Mieke van der Ent
Email: -
Date: 2012-02-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Heb de vorige recentie niet goed ingevuld! Het is een prima hotel met een goede ligging. Ook heel goed dat Green Wood Travel hier ook zit,fijn om even persoonlijk contact te hebben en kennis te maken. Green Wood Travel verdient een heel groot compliment. Onze reis was super verzorgd en precies zoals we besproken hadden, hartelijk bedankt Charuda we zijn heeeeeeeeeeel tevreden!
Name: Ab
Email: ablandman@amsterdamsegolfclub.nl
Date: 2012-02-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prijs/kwaliteit verhouding prima. Jammer dat de niet echt schone kamer pas na 2x klagen goed opgeleverd werd. Andere 2 suites prima schoon. Ontbijt, ook buiten!, alleszins redelijk. Ligging vlak bij de longtailboot, toppie, voor een kwartje de hele stad door.
Name: Kyra
Email: -
Date: 2012-02-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij hebben 2 heerlijke overnachtingen gehad, de derde nacht vertrokken we weer richting luchthaven. De kamer was netjes, enorm groot en er stond ook voor ons kind een heerlijk en veilig babybedje. Het ontbijtbuffet was enorm uitgebreid en perfect verzorgd. De ligging was ook top, heerlijk centraal, waardoor alles goed te bereiken was met een korte rit met de taxi of tuktuk. Kortom, wij hebben er een heerlijk verblijf gehad.
Name: Vos
Email: -
Date: 2012-02-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel. Prijs/kwaliteit wisselend hotelprijs zeer goed, prijzen maaltijden/bar voor Thaise begrippen relatief hoog. Service heel wisselend. Ontbijtbuffet prima, personeel bij ontbijtbuffet werkte hard.
Name: J.H.M. Collewijn
Email: jhmcollewijn@gmail.com
Date: 2012-02-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel wat als eerste aansluit bij onze behoefte, dit omdat Greenwood hier gevestigd is. Na een poos bij de balie in de rij gestaan te hebben op de 11e verdieping, verwees men ons naar de 14 verdieping waar Greenwood gevestigd was, dit zou misschien op de balie al aan de Greenwood gasten aangegeven kunnen worden, zeker na een slopende vliegreis. Nadat we ons bij Greenwood hadden gemeld, kregen wij onze vouchers voor de rest van ons verblijf, en de ticket voor de binnenlandse vlucht. Ook kregen wij een kosteloze update aangeboden van onze kamer op de 21e verdieping, na een puzzeltocht door het hotel kwamen wij bij onze kamer. Wat een verouderde smerige kamer, waar een zurige lucht hing, omdat er niet gelucht kon worden, vieze vloerbedekking, een keihard bed, een plastic gordijntje voor het bad, kortom een erg gedateerde kamer. De openbare ruimtes zagen er wel indrukwekkend uit Eigenlijk Greenwood onwaardig, en zou het beter zijn richting het centrum te gaan waar wel goede hotels liggen. Dit is puur de mening over genoemd hotel, en zeker niet Greenwood.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association