EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Liliane
Email: -
Date: 2011-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij vinden Prince Palace gewoon een heel leuk hotel- De ligging is goed, buiten het "normale" hoteldistrict. Het ligt in een volkswijk, er is een levendige kledingmarkt rondom, en s'avonds is er dichtbij een fruitmarkt met legio eetgelegenheid. Verder is alles heel dichtbij, met de boot of taxi is chinatown en shoppingdistrict in korte tijd en voor plm 60 Baht te bereiken. Wij hebben een paar maal een Prince suite gehad met 2 slaapkamers.Niet een heel mooie of gezellige kamer, maar wel heel praktisch met kinderen; 2 aparte slaapkamers en keukentje met ijskast, eettafeltje.Op de laatste dag hedden wij een normale kamer genomen, in toren A, en deze was echt heel mooi en veel luxer dan de suites.Het meest practisch is om in toren A te zitten, dan hoef je niet steeds binnendoor van hot naar her te lopen-is soms wat verwarrend.Toren Aeeft direct toegang tot receptie, uitgang en ontbijtzaal. Ontbijt is prima, heel uitgebreid. Shoppen in Bo Bae is geweldig , foodcourt aldaar ook! Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam, met uitzondering v receptie; die hebben het gewoon te druk om nog te kunnen glimlachen...
Name: Fam. Burghard
Email: pcburghard@onsbrabantnet.nl
Date: 2011-08-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de 5e maal in dit hotel verbleven met onze 3 kinderen in een 3 slk suite, ditmaal op doorreis naar Cambodja. Perfect hotel en centraal gelegen. Goede en goedkope bootverbinding met het Siam en MBK. Suites zijn ruim met een lekker hoekje waar je 's avonds nog even met z'n allen kunt zitten. Dit jaar voor het eerst ook BVN op de kamer. Zwembaden ideaal om na een dag shoppen/toeren nog even lekker af te koelen. De zwembadbar is nog steeds te prijzig (glaasje wijn ruim
Name: R.Birtantie
Email: -
Date: 2011-08-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: zeer fijne hotel
Name: Mieke Bosscher
Email: bosscher.mieke@gmail.com
Date: 2011-08-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel ruime kamers
Name: Cornelissen
Email: -
Date: 2011-08-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel in Bangkok. De kamers zijn groot en netjes, de badkamer was ook erg mooi. Het zwembad op de 11e verdieping is mooi en er is veel aandacht besteed aan de aankleding; watervallen en vijvers met koi-karpers en een groot aquarium met allerlei andere vissen. Er is veel keus bij het ontbijt en het smaakt goed. De ligging is ideaal; met een taxi ben je voor iets meer dan een euro in Chinatown en met de watertaxi ben je voor een kwartje bij de grote winkelcentra, Baiyoke Sky of The Golden Mount.
Name: conny hendriksen
Email: conny.hendriksen@xs4all.nl
Date: 2011-08-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince Palace Hotel is een zeer groot middenklasse hotel met wat ouderwetse kamers maar ligt goed in Bangkok. Het grote voordeel is dat iedereen (taxi's etc) het hotel kent. het ontbijt is wat massaal en hectisch. de bediening is eerder chagrijnig en onpersoonlijk. Je krijgt zo nu en dan een soort Van der Valk gevoel. Veel Nederlanders in het hotel.Prima zwembad en kamers zijn schoon. geeft goede prijs kwaliteit want we sliepen voor een kleine
Name: kamphorst
Email: -
Date: 2011-08-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince Palace is een vrij druk hotel met een mix van zakelijke en toeristische gasten. De ligging is goed, het interieur is mooi en verzorgd en de kamers zijn tot nu toe bij elk verblijf prima in orde geweest, afgezien van wat (terugkerende) problemen met de airconditioning. De prijs voor de overnachting is redelijk, echter de prijzen van het eten, drinken en overige services zijn voor thaise begrippen fors. Een ander nadeel van dit hotel is bij momenten ook de afwezigheid van de bekende thaise vriendelijkheid en gastvrijheid, vooral te merken bij de receptie. Na het ontbijt worden de gasten een half uur voor het einde min of meer weggejaagd door medewerkers met een luide bel.
Name: Toon Bovy
Email: a.bovy@glazenkamp.net
Date: 2011-08-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel en uitvalsbasis voor uitstapjes in Bangkok. Kamers zijn gerieflijk en voorzien van stille airco, wat lang niet altijd het geval is in andere hotels. Ontbijtbuffet zeer uitgebreid en smakelijk. Kan soms erg druk zijn in de ochtenden. Restaurants ook prima. Personeel vriendelijk en zeer klantgericht. Met de riviertaxi vlakbij hotel snel en voordelig naar diverse bestemmingen. Kantoor van Greenwoodtravel in dit hotel ook heel handig om snel zaken te regelen.
Name: Hofsté
Email: hofste-wuyts@skynet.be
Date: 2011-08-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Leuk hotel, als je van heel groot houdt. Nette kamers, fijne bedden, rustig, mooie skyline. Wel
Name: dHans
Email: -
Date: 2011-08-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij zijn redelijk enthousiast over Prince Palace en hebben er inmiddels vier keer verbleven. Alle vier de keren in een Two Bedroom Appartment. Nette kleine huiskamer en twee slaapkamers; een met een dubbel bed en een met een dubbel en een enkel bed. Zeker met kinderen is zo'n appartementje ideaal. TV, grote ijskast en goede airco. Het ontbijtbuffet is overvloedig met voldoende westerse en Thaise items. Alleen al voor de bananencakjes willen de kinderen terug. Ik durf te stellen dat voor de prijs die Greenwood in rekening brengt je in Bangkok niks beters vind. Er zijn twee zwembaden, een speelbad op de tiende verdieping en een groot bad waar je ook baantjes kunt trekken op de twaalfde. De ligging wordt wel eens als nadeel gezien, maar alles is relatief. Het hotel ligt namelijk centraal, maar in de directe omgeving is weinig te vinden, anders dan een enorme textielmarkt. De watertaxi over de Khlong meert aan naast het hotel en daarme zit binnen je twee haltes bij veel grote winkelcentra en de skytrain. Een taxi naar Khao San kost 10 - 15 minuten en 40-70 baht, een beetje afhankelijk van de drukte. Pak vooral een taxi en geen tuktuk. Taxi's rijden op de meter en zijn airconditioned. De Tuktuk vraagt per definitie veel te veel. Eten, drank, was en WIFI zijn erg tot belachelijk duur in het hotel. Er zitten echter twee 7-11's vlakbij, dus eten en drank zijn gemakkelijk op te lossen. Ook twee wasserettes in de straat achter het hotel. In de textielmarkt onder het hotel zit op de zesde verdieping ook een goed foodcourt dat tot 1700 uur open is. Wifi is op veel plekken gratis in Bangkok, of je betaald een klein bedrag. Alles bij elkaar een prima hotel voor families met kinderen, waar we graag terugkomen. Wie meer wil lezen: www.reisfamilie.wordpress.com
Name: Marja Los
Email: los13@kpnplanet.nl
Date: 2011-08-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij hebben 4 nachten in dit hotel overnacht. Dit is prima bevallen De kamer is wel wat gedateerd maar alles functioneerd nog prima. Het hotel is een prima uitval basis voor uitstapjes.De longtailboot ligt om de hoek (openbaarvervoer over water).Het personeel is vriendelijk. Het ontbijt is uitgebreid en goed verzorgd.
Name: Henk van Valen
Email: -
Date: 2011-08-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel en een leuke uitvalbasis om allerlei dingen in Bangkok te doen. Goedkope lijnboot voor de deur die je snel naar hartje Bangkok brengt zonder files. Of je binnen 10 minuten loopafstand van het Grand-Palace afleverd. Reisorganisator Greenwood in het hotel is ook handig met al hun tours en expertise. Het hotel begint met haar 4 torens pas op de elfde verdieping; op de eerste 10 verdiepingen zit een enorm confectiehandelscentrum. Leuk om daar een uurtje rond te slenteren en supergoedkoop kleding te kopen.
Name: André Voermans
Email: -
Date: 2011-08-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel. Vervoer naar andere delen van Bangkok makkelijk door voldoende aanbod van taxi's/tuktuk. Prijzen drankjes zijn wel wat aan de hoge kant.
Name: Cock Velthuyzen
Email: cockvelthuyzen@online.nl
Date: 2011-08-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zijn hier in juli 2011 geweest . Het is een groot hotel met schitterend uitzicht vanaf de 11de verdieping waar ook het zwembad is. Ontbijt was uitgebreid en ook waren de kamers bedden goed/schoon Ingang hotel grenst aan klein straatje met veel kraampjes. Wij zullen hier nog eens terugkomen.
Name: Douwe Dresscher
Email: -
Date: 2011-08-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een fijn hotel om in Bangkok te verblijven, mede omdat Greenwood in het zelfde gebouw zit. De kamers zijn netjes en ruim, er is een lekker zwembad en met de taxi-boat kan je je op een leuke manier naar andere delen van Bangkok begeven. Wij vonden het eten hier wat minder: Keurig opgemaakte borden, maar vrij duur en kleine porties.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association