EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: M.Henken
Email: -
Date: 2012-01-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een redelijk goed hotel jammer dat het zoon drukke wijk ligt
Name: Thailand travelers
Email: vatisha@gmail.com
Date: 2011-12-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Gewoon een prima hotel,Prima bedden, mooie kamer. Het eten in het hotel is te duur voor wat je krijgt, zeker voor Thaise bedrippen, prijs kwaliteit was slecht, lekker een restaurantje ergens in de stad zoeken; is veel leuker. Het ontbijt was uitstekend.
Name: Joop
Email: joop1952@upcmail.nl
Date: 2011-12-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een groot hotel met goede service en vriendelijke bediening. Het zwembad op de 11e verdieping is mooi en het terras en uitzicht over Bangkok idem. Er is nog een tweede, groter zwembad aan de andere kant, achter de B en C-toren, dat zagen we pas op de laatste dag.De kamers zelf zijn ok, maar doen wat gedateerd aan. Het water uit de kraan was vies, maar dat had waarschijnlijk te maken met de overstromingen, we waren hier in de periode oktober en november 2011.
Name: Henk en Wilma den Boer
Email: wilma.den.boer@hotmail.com
Date: 2011-12-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi luxe, te groot Hotel waardoor het erg onpersoonlijk is, wel goed voor 'n enkele overnachting. heerlijke bedden!!! Boeken via Greenwood die in het hotel hun reisbureau hebben, ia echt een stuk goedkoper!!
Name: Nick Nijssen
Email: nicknijssen@hotmail.com
Date: 2011-12-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de 5de keer terug naar Prince Palace in januarie! Alles is perfect aan dit hotel, geen minpunten! kan niet wachten om er weer te zijn om vanuit Prince Palace naar Laos en Cambodja te trekken.
Name: Elly Huskens
Email: -
Date: 2011-12-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel in een interessante buurt, maar wat belangrijker is is de centrale ligging
Name: Annelies Keuker
Email: -
Date: 2011-12-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel, prima ligging goede prijs/kwaliteit verhouding. De klongboot isnaast het hotel en je bent dan ook zo bij Siam Center en vandaar op de skytrain.
Name: co van leeuwen
Email: co_vanleeuwen@hotmaail.com
Date: 2011-12-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: een perfect hotel om je vakantie in Thailand mee te beginnen, vriendelijk personeel en verder alles bij de hand voor een paar onvergetelijke dagen.
Name: Hans Rutten
Email: jtmrutten@gmail.com
Date: 2011-12-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Kom hier al vele jaren. Is een van mijn favoriete hotels in Bangkok. Prijs/prestatie verhouding is zeer goed. Bijkomend gemak is het op de 14e verdieping aanwezige reisbureau Greenwood Travel met een Nederlands/Thaise directie waar ik eveneens al vele jaren goede ervaringen en kontakt mee heb.
Name: Laura Burggraaf
Email: -
Date: 2011-12-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Luxe hotel, prima prijs. Goede service, netjes, airco, hele ruime kamers, uitgebreid ontbijt. Enige nadeel is slechte ontvangst met je mobiele tel.
Name: Fam. Coppens
Email: fcamcoppens@onsbrabantnet.nl
Date: 2011-11-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: een heel mooi en groot hotel als je buiten de deur gaat ben je meteen op de markt en het is wel handig dat Greenwood Travel op de 14de etage zit, niet dat we ze nodig hebben gehad want het was prima geregeld
Name: Nick en Mariska
Email: nickenmariska@caiway.nl
Date: 2011-11-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel, wel erg groot maar een erg super mooie,ruime en nette kamer! Ideeal dat GWT in dit hotel zit.
Name: Frans en Anneke Lugtenburg
Email: frans.lugtenburg@planet.nl
Date: 2011-11-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Uistekend hotel op centraal gelegen locatie. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Niets op aan te merken.
Name: C Weijenberg
Email: -
Date: 2011-10-13

Recensie: Voor ons GEEN Prince Palace meer!! We waren als gezin met 5 personen en alles was berekend op 4 pers. Bij aankomst bleek tot 3 maal toe dat de keycard niet te functionerenvan suite 52006. Er was niet gepoetst, haren op beide badkamers, hebben van alles meteen melding gemaakt. We hebben voortdurend moeten vragen of we bijv toiletpapier, handdoeken en een 5e glas mochten ontvangen. Elke dag opnieuw. Geen WIF Iaanwezig, wat naar onze mening echt geen overbodige luxe is in het jaar 2011! Loeihete liften (alleen airco in de A toren) en gangen Dit Business hotel heeft volstrekt niet de Thailand glimlach uitstraling! Niet of nauwelijks engels receptionistes en barmedewerkers die volstrekt niet service gericht zijn. De discussie aan de receptie over de verkeerd genomen 2 flesjes water (2 plastic genomen ipv bijv 5 gratis glazen, bij een verblijf van 5 personen van 4 dagen) was de spreekwoordelijke druppel die deed overlopen. Hiervoor werd 70 bath per flesje berekend. Achteraf een slechte keuze voor ons dit PP hotel. Ik snap dat dit voor GWT een 'inthehouse' formule is maar alle aspecten die GWT wel uitdraagt naar de klanten, goede service, betrouwbare medewerkers, doen wat ze beloven EN met een glimlach, die hebben wij als gezin volstrekt gemist in het PP hotel. Het is mij een raadsel waarom er gekozen wordt voor het PP hotel. De vouchers ontvang je nl al van de GWT chauffeur bij aankomst op Bangkok luchthaven. De 2 gratis overnachtingen staan dus voor ons ook niet in verhouding met de rest van de prima verzorgde reis/programma verzogd door GWT.Inmiddels met andere PP bezoekers gesproken waarbij soorgelijke bevindingen geconstateerd werden.
Name: Dick van de Kuijt
Email: dickvandekuijt@live.nl
Date: 2011-09-05

Recensie: Prima hotel op een goede locatie in Bangkok. Twee zwembaden: 1 op de 11e en 1 op de 12e etage. Prijs / kwaliteit is prima.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association