EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Martijn & Chantal
Email: martijndebot@hotmail.com
Date: 2011-06-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: In twee worden: top hotel
Name: ruud
Email: -
Date: 2011-06-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel met ruime, schone en redelijk moderne kamers. Het buffet ontbijt is erg uitgebreid en bij het zwembad liggen gratis schone handdoeken (erg makkelijk als je je laatste dag nog even een douche wil nemen).
Name: Herman van Mulken
Email: -
Date: 2011-06-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Punten van kritiek : 1) Prijzen in het zwembad zijn veel te hoog. 2) Het genre muziek tijdens het ontbijt is zeer ongepast en te hard. Deze muziek die afgespeeld wordt, is nl. fittnessmuziek dus niet bepaald rustgevend! 3) Voor de koffie dient gecondenseerde melk i.p.v. gewone melk gebruikt te worden. Gewonen melk is nl. te dun.
Name: Bill&Mary
Email: roodvos@hotmail.com
Date: 2011-06-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: In de maand mei 2011 zijn wij hier 4 nachten geweest en het is ons uitstekend bevallen. Het hotel is zeer centraal gelegen en een mooie uitvalsweg voor de rest van Bangkok. Het hotel bestaat uit 3 torens waardoor het nogal masaal dreigt te worden, maar daar is weinig van te merken. Misschien ook door het laag seisoen. Het ontbijtbuffet is ruim voorzien en van alle markten staat er iets. Zullen zeker weer gebruik maken van dit hotel in de toekomst. (De kamers hebben wel een opknapbeurt nodig).
Name: Ron
Email: -
Date: 2011-06-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Ineke en Ron
Email: -
Date: 2011-06-03

Recensie: Prince palace is inmiddels goed bekend bij taxichauffeurs Het ontbijt is buitengewoon goed en het zwembad op de 11e verdieping biedt een mooi uitzicht over de stad De kamers zijn altijd keurig verzorgd en de prijs/kwaliteit is uitstekend
Name: Brigitta
Email: brigittazwarthoed@msn.com
Date: 2011-05-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Ik vind dit een super gezellig hotel. Ben er nu twee keer geweest en voel me gewoon thuis als ik in dit hotel kom. De ligging van dit hotel is top. Je stapt op de boottaxi naar de winkelcentra (5 min) en met de tuk tuk 10 min. naar de Koh San Road. Mooie, ruime kamers en een lekker uitgebreid ontbijt. Gezellig zwembad en een mooi uitzicht. Green wood zit ook in dit hotel en dat is ook geweldig. Geen minpunten!
Name: Willem van der Meel
Email: willem.vandermeel@tele2.nl
Date: 2011-04-25

Recensie: Wij zijn hier al meerde keren geweest, en is voor ons een soort thuiskomen. Vooral de ligging, en het gebruik van de boot taxi is perfect voor ons. Kan geen min punten voor dit hotel geven.
Name: WOUT VAN DRIESTEN
Email: driesten32@hetnet.nl
Date: 2011-04-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot en kolosaal hotel, nette kamers,heel goed ontbijt,erg opdringerig bij de receptie beneden bij de ingang. En prettig dat Greenwood in het hotel zit. Bijzonder vriendelijk ontvangen en geholpen, we hadden ze bijna 5 sterren gegeven, maar op onze laatste dag vlogen we 's avonds om 23.20 terug naar Nederland maar werden we voor 15.00 al opgehaald bij ons hotel in Pattaya {men kwam ons roepen jullie taxi is er, dus meekomen} en stonden we om 16.10 al bij Suvarnabhumi airport en konden we ruim 7 uur wachten,en daarna nog eens 11,5 uur vliegen, poeh poeh Dus!!!!!!!!! Greenwood Helaas 4 strren. {Ook nog goed hoor}
Name: R.H.Elfferich
Email: -
Date: 2011-04-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: J.H.Joosen
Email: jacques.joosen@online.nl
Date: 2011-04-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij hebben meerdere keren in het Prince Palace Hotel geslapen. Wat daarbij opviel was dat de kamers van goede kwaliteit waren voor een werkelijk zeer acceptabele prijs.Het is rondom het hotel heel gezellig met allerlei markten en je bent in no time met een taxi in china town het moderne siam plaza en de weekend markt. Elke keer als wij Thailand bezoeken, gaan we een paar dagen naar dit hotel. Perfekt. An en Jacques Joosen
Name: A.v.Donselaar
Email: a.donselaar6@chello.nl
Date: 2011-04-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Na boeking bij Greenwood, hotel besproken in Palece via Greenwood. Was voor ons de grote verrassing dat we geen Tweekamers kregen toegewezen maar kamer Sweet Zodat we bij elkaar konden blijven en toch afzonderlijke kamers hadden met gebruik van een centrale kamer. Welke ook nog was voorzien van waterkoker met kopjes en benodigheden voor thee of koffie en flesjes drinkwater. Alle lof voor deze service.
Name: Henny Kunkeler
Email: dilsen@zonnet.nl
Date: 2011-04-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Heb 2 jaar geleden een prima verblijf gehad in Pr.Palace. Was in de mooie hoge toren, met een prima uitzicht. Zat nu in zelfde toren als Greenwood. Donker en somber en uitzicht op de binnenplaats. Zal hier niet meer heengaan, tenzij er ruimte is in de andere toren.
Name: Glenn Laurens
Email: g.r.laurens@home.nl
Date: 2011-04-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Meerdere keren gebruik gemaakt van dit hotel. Enige negatieve punt zijn de prijzen voor het eten ter plekke in het hotel (en vooral de drank consumpties) Verder een geweldig hotel met goede service en super aardig personeel.
Name: rene schulz
Email: -
Date: 2011-04-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Ons "huishotel" voor de Thailand vakantie. Nette kamers, prima ontbijt. De ligging is net even buiten het centrum, maar even in het bootje stappen, en alles is goed bereikbaar. Jammer dat er geen BVN ontvangst is op de sat. TV.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association