EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: G. den Haan
Email: ina.denhaan@kpnmail.nl
Date: 2011-04-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Peter
Email: -
Date: 2011-04-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Nog steeds een zeer goed hotel. Begint stilletjesaan verouderd te geraken. Pool restaurant, restaurant op 12e en op 31e nog steeds top.
Name: carla de goede
Email: carladegoede@live.nl
Date: 2011-03-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een prachtig hotel waar wij de laatste nachten tijdens ons verblijf in Thailand hebben overnacht.
Name: Fam Kouters
Email: -
Date: 2011-03-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: zeer groot hotelcomplex, even wennen nogal hectisch in het begin,ook opvallend veel russische touristen, maar goede kamers,schoon,prima ontbijt,en het gemak dat greenwood travel in het gebouw zit, maken dat het hotel een goede keus is.
Name: roxcane
Email: roxcanetomasila@hotmail.com
Date: 2011-03-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel. Mooi zwembad op de 14de verdieping was dat volgens mij. vanaf het hotel makkelijk een tuk tuk aan tehouden om de stad te verkennen!
Name: hans en marjo
Email: -
Date: 2011-03-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: heel goed hotel voor deze prijs, vlakbij de opstap van de watertaxi en Green Wood in huis op de 14e etage..... Leuk zwembad met een goed restaurant. Ga niet eten op de 12e verdieping ; het is te koud en onpersoonlijk. Wij hadden een rokerskamer op de 15e verdieping, maar de nicotine rook je al als je uit de lift stapte...een beetje luchtverfrisser zou hier wonderen doen !!! Service is geweldig !!! overal worden de deuren voor je opengehouden, zelfs bij het zwembad !!! Wij gaan zeker terug
Name: F van Vliet
Email: fvvliet@telfort.nl
Date: 2011-03-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Super hotel netjes en mooi centraal gelegen.
Name: Ton en Carla van Meerwijk
Email: -
Date: 2011-03-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We zijn hier voor de 3e maal geweest. Wij hadden Greenwood gevraagd om een kamer in de B-tower. Dat gedeelte is namelijk niet zo druk. Het was weer zoals gebruikelijk. Erg druk met veel nationaliteiten. Ondanks dat we om 16.00 uur aanwezig waren, was de kamer nog niet klaar. Na een vliegrieis van 11 1/2 uur en aansluitend vervoer een beetje vervelend. Tot onze verbazing bleek er geen luxe kamer ter beschikking te zijn ondanks een boeking ruimschoots van te voren. Tot onze verrassing kregen we een suite aangeboden in het C-tower. Netjes opgelost.
Name: C de Jongh
Email: cdejongh@gmail.com
Date: 2011-03-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel in drukke maar gezellige omgeving. Prijs/kwaliteit was in orde. Geen superlux hotel maar wel in een leuke omgeving.
Name: wil kruse
Email: wilkruse@sallandxs.net
Date: 2011-03-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Leuk hotel.Met de watertaxi eenvoudig en goedkoop op de interessante plaatsen van Bangkok te komen.Twee zwembaden waarvan een 25 x 12 meter.Op de onderste vijf etages de mogelijkheid om zeer goedkoop te winkelen.
Name: Familie S. uit Limburg
Email: -
Date: 2011-03-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hallo Dit was de tweede keer dat we in Prince Palace hotel in Bangkok verbleven.We zijn tevreden over ons verblijf aldaar. We kregen de kamer sleutel bij Greenwood travel en hadden een mooie schone, grote kamer in Tower C op de 21 ste verdieping. Mooi uitzicht,ijskast met dagelijks 2 gratis flesjes water,föhn, waterkoker,gratis kluis,woon en slaapkamer. Is een aanrader voor mensen die niet op super luxe staan! Met vreiendelijke groet Fam S. uit Limburg
Name: Michel
Email: kenjiro@versatel.nl
Date: 2011-03-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: gewoon een net hotel, verder geen poespas. Het is ook maar wat je gewend bent. Prima medewerkers, prima zwembad, prima ligging, niet echt iets negatiefs dus..
Name: J.Helmerhorst
Email: jerina@jerina-pr.com
Date: 2011-03-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel is gelegen in een drukke levendige wijk, waar overdag altijd veel te zien is. Met de taxiboot is er een goede verbinding naar winkelcentra en de skytrain. Het hotel zelf is goed verzorgd en het personeel is vriendelijk,bij het zwembad zijn altijd voldoende handdoeken aanwezig en het geheel is schoon.
Name: G.Fecken
Email: -
Date: 2011-03-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: De ligging dicht bij het vliegtuig met het door hun verzorgde vervoer is eigenlijk het enige goede. Tijdens onze reis 2 x bezocht eerste maal 1 nacht, 2e maal halve dag en nacht, dat is ook echt lang genoeg. Voor het eten indien u Thailand meerdere keren heeft bezocht, zijn er op 5 minuten lopen meerdere plaatselijke restaurants waar ik de lekkesrte kip casuwnuts heb gegeten. Alleen slapen en verder reizen dus.
Name: f.paumen
Email: f.paumen@hetnet.nl
Date: 2011-03-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Persoonlijk vind ik het hotel erg gunstig als uitvalsbasis om de stad te verkennen. 's Avonds is het er vrij rustig en is er weinig te beleven. Je bent dan ook afhankelijk van een tuk tuk of taxi.Voor dames een ideale omgeving, mede gezien het confectiecentrum dat onder het hotel is gelegen. Ontbijten zeer verzorgd en goed. Hotel is erg druk in verband met allerlei vergaderingen, congressen en trouwerijen. Prettig is deat Green Wood hier als kantoor in is gevestigd Frank

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association