EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Marcel Kwak
Email: marcelkwak@upcmail.nl
Date: 2011-02-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Laura
Email: -
Date: 2011-01-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een mooi grootschalig hotel met vele voorzieningen. De kamers zijn mooi en ruim en het uitzicht is prachtig. Het centrum is eenvoudig te bereiken en ook de afstand naar Grand Palace is goed te doen.
Name: Steven
Email: -
Date: 2011-01-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Perfect hotel voor een paar dagen in Bangkok! Mooie kamers, prima faciliteiten, mooie zwembaden. Goede ligging in de stad en ten opzichte van vliegveld.
Name: emmie de boer/danny wittebol
Email: emmiedanny@msn.com
Date: 2011-01-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We hebben weer genoten in december,want we hadden al eerder genoten, zeven jaar geleden, toen we Prince Palace Hotel voor het eerst betrokken. Alles is nog een beetje het zelfde; de bedden slapen prins heerlijk. Het bad is in een zucht vol. Wij waren blij met een rook-kamer. De ligging is fantastisch, vlak bij Siam centre en China Town. Omdat het weer zo fijn was hadden we in januari nog vier dagen bij geboekt, voordat we naar huis terug gingen, ff bijkomen. Ook het ontbijt is super goed! Enige min punt is dat het er verder erg duur is bv; drankjes, eten, taxi en internet, dat kun je beter elders regelen.
Name: Erik Pieke
Email: erikpieke@tiscali.nl
Date: 2011-01-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi Hotel wel groot en wat onpersoonlijk. Ontbijt is niet op het zelfde niveau als de rest van het Hotel. Personeel aan de receptie is niet echt flexibel en erg traag, wel vriendelijk. Het eten en drinken is wel buitensporig duur, voor een biertje 160 bath, normaal 80 bath
Name: schaarman
Email: yvonne-schaarman@hotmail.com
Date: 2011-01-16

Recensie: goed hotel, fijne zwembaden, super kamers en vriendelijk personeel. 1 nadeel is het veel te drukke goede ontbijt, zeer lawaaig en druk
Name: Carola
Email: -
Date: 2011-01-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Keurig hotel, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Natuurlijk is er beter te vinden, maar de prijs kwaliteit verhouding is heel goed! Let wel op receptie op 11de etage en kamers van etage 13 tm 30, iets om over na te denken al je liever in laagbouw overnacht.
Name: Ilya
Email: -
Date: 2011-01-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel. Ruime kamers. Rustig. Wel enigzins verbazend dat je op de 25ste etage nog steeds het verkeer hoort. Maar Bangkok en Thailand zijn zelden rustig. Voor ons geen hinder. Enige minpunt wat ons betreft is de massaliteit en met name de enorme drukte bij het ontbijt. Persoonlijk heeft een kleinschaliger hotel toch onze voorkeur. Wat betreft de ligging, heeft het hotel een centrale. Jammer alleen dat in de avonduren rondom het hotel niets te doen is en er geen eettentjes zijn.
Name: Geert
Email: sibma@tele2.nl
Date: 2011-01-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel is goed (prima kamers en uitgebreid ontbijt, mooie zwembaden)en als je via Greenwood boekt ook nog betaalbaar. Verder is alles in hotel nog duurder dan in Nederland.
Name: Ralph
Email: rvanhellemond@home.nl
Date: 2011-01-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: ontbijt redelijk... bedden en kamers zijn goed!
Name: Claudia en Familie
Email: clauswaus@hotmail.com
Date: 2011-01-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: ik vond het eten in het hotel wel overdreven duur. een cola waar je in de supermarkt 17 bath voor betaald, betaal je in het hotel 150 bath!! in elk normaal restaurant is dat zoon 40 bath..
Name: Claudia en Familie
Email: clauswaus@hotmail.com
Date: 2011-01-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: het is een goed hotel voor weinig geld. de inrichting is wel wat aan een vernieuwing toe maar het heeft ook wel iets. het is wel een fabriek, niet klein en knus dus erg onpersoonlijk. het is wel heel makkelijk dat Greenwood in het hotel zit en dat je er zo heen kan gaan. naast het hotel is een kanaalbootje, daarmee ben je binnen 5 minuten in het centrum.
Name: J.Groot
Email: calvelage18@zonnet.nl
Date: 2011-01-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het was voor ons de de eerste keer in Bangkok, sober hotel, weinig luxe,ontbijt viel tegen, slechts 1keer joghurt aangetroffen! Wel vriendelijk personeel, erg druk met congressen.Restaurant bij zwembad erg duur en koude wind. Makkelijk dat Greenwood travel in hotel zit, ideale opstart van je vakantie in Thailand.
Name: A.M.Weerheim
Email: weerheimam@hotmail.com
Date: 2011-01-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer schone kamers met tv en bad/douche. Beneden naast het hotel grote kleding wholesale. Grote markt aan overkant klong, erg leuk om vroeg in de ochtend (6 uur)te lopen. Ligging aan kanaal met taxi-boot is uniek, je bent in no time bij de skytrain of Central World warenhuis/ Pratunam zonder verkeers opstoppingen. Via sky-train naar Taksin en verder met taxi-boot naar Tha Tien (tegenover Wat Arun) of Tha Thewes om even aan de rivier in de schaduw met windje uit te rusten en iets te eten.
Name: Joyce
Email: -
Date: 2010-12-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Ligging van het hotel is goed, je bent met de taxi, tuk tuk of openbaar vervoer zo bij alle leuke bezienswaardigheden. Het ontbijt is erg rommelig, het is 's ochtends zo druk dat het personeel het niet aan kan. Borden, bekers en bestek blijven lang op een tafel staan en zowel gasten als personeel loopt elkaar om ver door de drukte. Het eten zelf is perfect, goed ontbijt en er is meer dan genoeg keus. Alles wordt op tijd bijgevuld. Helaas 2 nare dingen meegemaakt. We kwamen op de kamer en was de douche en de wc met urine en ontlasting besmeurd. Het was lastig om het te laten schoonmaken omdat het al 22.30 's avonds was. Heb dus een deel zelf moeten doen. Daarnaast hadden we roomservice besteld. Bij uitchecken stonden er ineens meer producten op de bon dan waar we voor hadden getekend! Het heeft bijna een uur geduurd voordat men er van overtuigd was dat we dat niet hadden besteld en ontvangen. Voor ons dus niet meer dit hotel.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association