EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Joost Niederer
Email: joost@interim-control.nl
Date: 2010-12-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij komen al jaren in het Prince Palace, maar helaas was ons verblijf in december 2010 de laatste keer. We hebben het hotel met de jaren zien veranderen in een waar Russen-paradijs. Russen, Russen en nog eens Russen... letterlijk busladingen vol kwamen ze er afleveren. Hun veelal asociale houding richting de medewerkers en de andere gasten was beschamend. We hebben enkele van deze Russinnen zo schaars gekleed door het hotel zien lopen, het leek wel een bordeel. Het ontbijt is werkelijk een survival of the fittest geworden waar wederom de Russen hun naam als asocialen hoog weten te houden. Na twee dagen zijn we elke ochtend maar ergens anders gaan ontbijten (restaurantje in de buurt) want het was vreselijk. Voor ons dus nooit meer Prince Palace, en dat vind ik jammer wat het is op zich best een leuk hotel met nette (oude) kamers en een prima ligging. Jammer.
Name: Vanhoof Marc
Email: marc.vanhoof3@pandora.be
Date: 2010-12-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prachtig hotel,wij waren zeer tevreden dus de volgende keer terug boeken
Name: Jan
Email: jh.ten.have@gmail.com
Date: 2010-12-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Waren niet onder de indruk van dit hotel en de ligging. Tijdens het ontbijt moest je vechten om een tafeltje. Het was duidelijk dat het hotel niet berekend was op het feit dat alle gasten een ontbijt wilde. het was rommelig en chaotisch.
Name: Peer
Email: -
Date: 2010-12-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor een paar dagen Bangkok. Lekker gemakkelijk dat Greenwood in het hotel zit. Ligging iets minder best. Je hebt altijd vervoer nodig (tuk-tuk, watertaxi etc) om ergens naar toe te kunnen. Lekker zwembad om even bij te komen van de jetlag. Overigens in het winkelcentrum onder het hotel is alles te krijgen (eten, heeel veel kleding, bakkertje, pin-automaat etc) Bij aankomst even wennen aan de drukte beneden, maar dat went snel. Receptie zit op de 11e etage.

Foto's van Peer:


Name: Ria
Email: -
Date: 2010-12-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Edwin
Email: -
Date: 2010-12-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het is een erg mooi en groot hotel. De watertaxi stopt zowat naast de deur en brengt je zo naar andere bezienswaardigheden in de stad. het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk.
Name: fam
Email: -
Date: 2010-12-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hier in Mei 2010 geweest Te groot hotel. Ligging is niet super. In de buurt niets te beleven,geen winkels en eettentjes. Neem de taxi naar Koa sang Road.
Name: Bruins
Email: maxbruins@gmail.com
Date: 2010-12-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel midden in de stad, echter door druk verkeer toeristische attracties nog redelijk ver weg. Kamers waren goed, niet speciaal maar wel schoon. Eten was zeer slecht, voedselvergiftiging opgelopen in dit hotel (ja dit weten we zeker) dus dat zegt voldoende...
Name: Maran
Email: m.geskus@casema.nl
Date: 2010-12-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Gewoon een goed hotel voor een kort verblijf in Bangkok.
Name: DE ROECK URBAIN
Email: urdero@hotmail.com
Date: 2010-12-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Jenneke Veen
Email: jennekeveen11@hotmail.com
Date: 2010-12-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer tevreden over het hotel. Mooie kamers, alles erg netjes en vriendelijke medewerkers. Ontbijt prima.
Name: Huub Wiegerink
Email: huubwiegerink@hotmail.com
Date: 2010-12-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zowel in 2009 als 2010 hebben wij via GWT het Prince palace Hotel geboekt en dat bevalt ons prima. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Indien je een zeer ruime kamer wenst dan kunnen wij zeker de Business Executive Suite aanbevelen, maar de Superior kamers zijn ook prima en ruimer dan de gemiddelde standaard hotelkamers. Prince Palace biedt een mooi zwembad met ligbedden op de 11e verdieping met schitterend uitzicht over Bangkok. Handig: op je vertrekdag kun je gebruik maken van de douches bij het zwembad,zodat je opgefrist het vliegtuig in kunt stappen. Handdoeken liggen bij het zwembad. Qua ligging: met de taxi zit je overal zo en ben je meestal maximaal tussen de 50 en 80 THB kwijt. De tuktuk is leuk om een keer te nemen, maar bijna altijd duurder dan de taxi(meter).
Name: Familie Burghard
Email: pcburghard@onsbrabantnet.nl
Date: 2010-12-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel voor opstap en afsluiting in Bangkok met de geweldige service van Greenwood binnen handbereik. We hebben in meerdere hotels in Bangkok overnacht, maar qua prijs/kwaliteit is dit toch wel de beste en goedkoopste optie met 3 kinderen. Zwembaden zijn heerlijk na een drukke dag in Bangkok. Het uitzicht op de skyline van Bangkok is geweldig. Drankjes aan de bar bij het zwembad zijn niet in verhouding; echt te duur! Wij hebben 3 x een aantal dagen in dit hotel overnacht in de 2 en 3 kamer suite (veel meer ruimte voor veel minder geld dan voor 2 kamers met tussendeur voor de kinderen in een ander hotel in Bangkok). Ontbijt was afgelopen zomer ook aanzienlijk beter en uitgebreider dan voorgaande keren. Dit is gewoon een goed hotel als uitvalbasis voor uitstapjes in en om Bangkok, om te slapen, lekker te ontbijten, heerlijk te zwemmen en 's avonds nog even na te genieten op de kamer. Qua ligging misschien niet optimaal, maar per taxiboot of tuk tuk ben je zo in het centrum of Koh San Road. Het is zo wie zo moeilijk in een grote stad alles binnen loopafstand te hebben (dat hadden we in centraler gelegen hotels ook niet). Taxi's zijn ook redelijk betaalbaar indien nodig.
Name: Truus Bodelier
Email: -
Date: 2010-12-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Waren hier in november 2011. Verbleven in B toren, kamers waren iets verouderd. Goed ontbijt, makkelijk met boot-taxi naar sky train. Hotel is te groot voor goed contact personeel.
Name: Van Dijck
Email: -
Date: 2010-12-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Te ver afgelegen van het centrum, geen aanrader om s'avonds nog buiten te kunnen,voornamelijk een hotel voor oost-blok verlofgangers. Voor ons geen aanrader meer.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association