EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Deconinck Andre
Email: a.deconinck@pandora.be
Date: 2010-12-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Raggie
Email: -
Date: 2010-12-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We zijn al een aantal malen in dit hotel geweest in combinatie met een vlucht uit Nederland. Het is een prima hotel om je reis te beginnen. Prijs kwaliteit is prima, het is wel wat verouderd qua inrichting maar wij vinden het een prima start van de vakantie.
Name: Sandra Rutjes
Email: -
Date: 2010-11-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prijs/kwaliteit voor het slapen is prima. Maar een drankje of iets te eten bij de bar in het zwembad is qua prijs belachelijk duur. Zeker voor Thaise begrippen. Jammer!
Name: sandra Giraldo
Email: sanyhony@hotmail.com
Date: 2010-11-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Well located, not far from the most visited sightseeings, good service, nice swimingpoool on the 11th floor with vieuw over the city, nice bar next to the swimming pool, amiable personel, just one thing "less" good, there is not much in the soroundings of the hotel.
Name: Wim Westhuis
Email: wimw2000@hotmail.com
Date: 2010-11-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel is een oase van rust temidden van het gekrioel op straat. Tuktuks en taxi's te over in de straat. Grote warenhuizen zijn heel snel via de klongboot te bereiken. Vanwege hoge ligging mooi uitzicht over heel Bangkok. Kamers wel wat gedateerd.
Name: Fam vd Donk
Email: hmst@live.nl
Date: 2010-11-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi hotel maar erg hoog.Wij zaten op de 25 ste verdieping. Erg prettig dat het reisburo in het hotel zit. Zeker als je wat moet wijzigen. Voor een paar nachten prima
Name: Stijn Oosterling
Email: stijnoosterling@hotmail.com
Date: 2010-11-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Alles is dik in orde. Schoon, goede service, nette behandeling door het personeel. Het ontbijt is goed maar helaas iedere dag hetzelfde en tamelijk flauw. Helaas ook slechte ontvangst van televisiezenders. Desondanks, een aanrader.
Name: Esther Stam
Email: stamdevos@kpnplanet.nl
Date: 2010-11-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Leuk hotel om Bangkok mee te beginnen, je zit overal aardig dichtbij.....Super om 's avonds nog even bij te komen bij het zwembad of heerlijk te eten.
Name: Lisa Rops
Email: -
Date: 2010-11-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer goedkoop geboekt via Greenwood Travel. Eigenlijk is de prijs/kwaliteitsverhouding bizar, omdat je zo weinig betaald voor zo'n prachtig hotel. Super vriendelijk en behulpzaam personeel, te allen tijde. Buiten het centrum, maar wel vlakbij en goedkoop met de TukTuk of taxi te bereiken. Prachtige kamers met bad die iedere dag netjes schoon gemaakt worden. Heerlijk en super uitgebreid ontbijtbuffet. Heel veelzijdig. Absolute aanrader!
Name: Femke
Email: -
Date: 2010-10-16

Recensie: leuk hotel, vriendelijke mensen, we hadden een rondreis en de organisatie had dit voor ons geboekt (zat bij de reis) we hebben prima nachten toen gehad!
Name: jeroen en gerda
Email: -
Date: 2010-10-16

Recensie: eerste paar nachten hier geslapen. mooi hotel en vriendelijke mensen. ook handig dat greenwood in het hotel zat. kon je zo even heen lopen om te overleggen. goed uitgebreid ontbijt. en idd de prijs van de drankjes en het eten in verhouding wel duur.
Name: Nicole van der Linde-Baars
Email: g.vanderlinde@home.nl
Date: 2010-10-07

Recensie: Heel groot, maar perfect hotel met heel vriendelijk personeel. Alles wordt voor je gedaan. Heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet en een prachtig zwembad op de 11 etage. Heerlijk met de tropische wind tussen de torens van het hotel door en het mooie uitzicht over Bangkok. Met de taxi waren we zo in het centrum.
Name: Lieneke van Baarle
Email: ccvanbaarle@versatel.nl
Date: 2010-09-27

Recensie: \\\"Even iets heel anders\\\", ik ben op zoek naar Otto Muller uit Makassar. Ik heb hem leren kennen op de lagere school in de jaren 1952-\\\'53-\\\'54. Wie kan mij helpen ......Otto jij zelf misschien?
Name: Rob
Email: -
Date: 2010-09-21

Recensie: Mooi en groot hotel. Ideaal gelegen aan een klong waardoor je voor 9 Bath met de boot zo in het centrum bent. Helaas vaart die maar tot een bepaalde tijd. Ontbijt was prima. Eten en drinken verders is zeer duur gekeken naar de rest van Bangkok. Het beste thaise eten vind je bij de TL licht restaurants. Niet aantrekkelijk voor toeristen maar wel voor de lokale bevolking.
Name: familie Braaksma
Email: -
Date: 2010-09-15

Recensie: We hebben hier van de zomer 3 nachten geslapen met z'n vieren. Het is een heel groot hotel, maar wel een fantastisch hotel. We hadden een 2 bedrooms suite op de 21e verdieping. Onze kamer had een prachtig uitzicht op de Golden Montain. Onze kinderen van 9 en 11 jaar zijn gek van dit hotel. Ze wilde gewoon niet mee naar de stad. Twee prachtige zwembaden en het prachtige uitzicht op de stad. De suite was erg luxe en het ontbijt was uitstekend. We komen zeker nog een keer terug naar dit hotel.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association