EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Daniel en Lizette Jolink
Email: daniel.lizette@quicknet.nl
Date: 2008-08-17

Recensie: Wij hadden een 2 bedroom suite. Prima hotelkamer; schoon. Het ontbijt was uitgebreid en lekker. Het zwembad was een heerlijke plek om na een dag Bangkok te relaxen. De prijzen bij het zwembad zijn hoog. Personeel is zakelijk en onpersoonlijk. Het hele hotel heeft een zakelijke uitstraling ook gezien de conferenties die er gegeven worden. De gangen zijn lang en je moet lang lopen voordat je bij de kamer bent. Prettig is dat GW zijn kantoor heeft in dit hotel, dat maakt het boeken van trips e.d. makkelijk. Ontbijt meekrijgen kan d.m.v. een ontbijtbox, dit is prettig. Al met al prima start van een verblijf in Bangkok.
Name: Fam. van Son
Email: vanson6@tiscali.nl
Date: 2008-08-13

Recensie: Wij hebben met ons gezin in de 3 kamersuite van het hotel verbleven. Wat een luxe voor zo weinig geld. Prachtige kamers, goede bedden, keuken met grote koelkast, zitkamer. Verder hebben we tussen de activiteiten door heerlijk genoten van de 2 zwembaden. Drankjes bij het zwembad op de 11e verdieping zijn wel erg prijzig voor Thaise begrippen. Hotel en zwembaden zagen er keurig verzorgd uit. Voordeel is ook dat je vanaf 6.00 uur s'morgens al kunt ontbijten. Met de riviertaxi ben je zo waar je zijn moet, in- en uitstappen is al een avontuur op zich.
Name: Joke
Email: jokeenerik@hetnet.nl
Date: 2008-05-17

Recensie: Wij zijn hier eind april begin mei 2008 geweest. Prima hotel. We zaten op de 29e etage en hadden een prachtig uitzicht. Het hotel ziet er mooi uit en is goed onderhouden. De kamer zag er ook prima uit! Het ontbijt was zeer uitgebreid. Internationaal dus van alles wat! (Airco prima, echt niet te koud) De ligging is ook prima. Achter het hotel kun je met de boot mee en voor de deur kun je met de taxi of de tuk tuk. Zeker voor herhaling vatbaar!!!
Name: karin
Email: karinvk@hotmail.com
Date: 2008-01-08

Recensie: Mooi hotel voor weinig geld. Goed ontbijt, mooi zwembad, nette kamers en heel centraal gelegen.
Name: Arij Weerheim
Email: weerheimam@hotmail.com
Date: 2007-12-30

Recensie: Last Minute Actions. Door omstandigheden kon ik in december nog net een last minute ticket boeken naar Bangkok via Singapore Airlines voor zeer goede prijs. Keuze van hotel stond vanzelfsprekend al vast, Prince Palace, vanwege; 1 - fantastisch hotel, monumentale gang+zalen op 11e etage inclusief zwembad+bar+restaurant op semi-dakterras met prachtig uitzicht. (toren-hotel gaat nog door tot 30 verdiepingen of zo) 2 - lokatie is perfect langs een klong (=gracht) waar taxi-boten je naar het centrum van Bangkok brengen (MBK-Siam-Discovery of Pratunam-Pantip-WTC-CentralWorld). Dit blijft telkens een unieke ervaring. Taxi of tuktuk nemen kan natuurlijk ook, maar een boot staat nooit in de file. (service stopt wel na zonsondergang) Vanaf deze lokaties is het gemakkelijk de Skytrain-Metro te nemen naar bijvoorbeeld Taksin, eindstation skytrain en halte rivier-taxi naar bijvoorbeeld Rachawongse (Chinatown) of Ta Chang (Koninklijk paleis+temple). Beide zijn een MUST in Bangkok, rivier-taxi is 12 baht per rit ongeacht de afstand, op zich zelf al een zeer bijzondere belevenis. 3- zeer comfortabel is ook dat greenwoodtravel op de 14e verdieping zit. Na contact via e-mail kun je daar gewoon je vouchers afhalen of natuurlijk direkt iets regelen. Persoonlijk heb ik vrijwel alles via e-mail geregeld, veel last minute wijzigingen aangebracht, maar uiteindelijk toch zeer goed geregeld. Deze service van de Thaise medewerkers ter plaatse kennen wij niet meer in Nederland. Waarschijnlijk heb ik ze een beetje tot wanhoop gedreven met mijn wijzigingen, maar dat laat men gewoon niet merken. Altijd vriendelijk is het motto in Thailand, ook in Bangkok. 4 - kamer+ontbijt is natuurlijk zeer ok
Name: Karin en Andr? Beekman
Email: a.beekman92@upcmail.com
Date: 2007-11-29

Recensie: Een werkelijk voortreffelijk hotel met alle faciliteiten die een reiziger zich kan wensen. Hotel geboekt via Greenwood en was uitstekend geregeld zowel aan het begin als aan het einde van onze reis. Een nuttige tip was het boeken van een extra dag bij aankomst (5.30 uur s'ochtends) waardoor we direct na aankomst over onze kamer konden beschikken en van een van heerlijk ontbijt konden genieten.( en dat voor slechts 1350 Bath voor twee personen). De restaurant in het hotel zijn relatief duur maar van uitstekende kwaliteit. Het Japanse restaurant/Sushibar is een aanrader voor de liefhebber en naar europese maatstaven belachelijk goedkoop. (220 bath voor een uitgebreide sushi/shasimi) ook hier is het dat de prijs van de drankjes die van het eten vaak overstijgt. Alles bij elkaar een aanrader voor een start in Bangkok en handig dat GW in het zelfde gebouw kantoor heeft.
Name: Loek Scholing
Email: l.scholing@xs4all.nl
Date: 2007-10-08

Recensie: Dit is een perfect hotel met alles er op en aan. Veel vriendelijkheid en geweldige service. Het word in januari de 4e keer dat ik in het PPhotel slaap en de eerste keer dat het nieuwe deel klaar is, dat word dus een nieuwe ervaring voor mij. Toen ik echter via de site een normale kamer boekte kreeg ik een gratis upgrade en dat terwijl de prijs al zo belachelijk laag is. Mijn dank hiervoor Heren en dames. Tot nu toe heb ik met al mijn boeking, gedaan via GW Travel de meest perfecte service gekregen en nog geen serieuze klachten gehad. Dan is er nog een reden dat ik elk jaar zaken wens te doen met GW Travel, en dat is omdat ik van insiders heb gehoord dat er van de jaarlijkse winst een kind van een van de medewerkers op kosten van GW Travel naar school / universiteit mag. Omdat ik inmiddels erg goed in staat ben mijn eigen reisschema en boekingen te doen blijf ik toch een trouw aanhanger van dit geweldige team en zal om bovenstaande reden zoveel mogelijk door GW laten verzorgen.
Name: Rudy & Ingrid
Email: r.bollen1@chello.nl
Date: 2007-10-02

Recensie: Super hotel. Lekker groot en zeer netjes verzorgd. Wij hadden en deluxe kamer en dan zit je steeds in een hoek en heb je vanaf 2 kanten alleen maar ramen met uitzicht over Bangkok, zeer mooi! Personeel is erg vriendelijk en ontbijt ook goed. De airco staat wel soms erg koud afgesteld in de eetzaal! Beneden bij dit hotel kun je met locale klongtaxi voor 8 baht naar Siam, MBK. Je bent er binnen een paar minuten en hoeft niet via het drukke verkeer. Erg leuk om te doen, want in deze riviertaxi zitten bijna geen toeristen, eigenlijk alleen maar Thaise mensen. Je moet wel snel zijn met in en uitstappen, want hij verstrekt voor je er goed en wel in en uitgestapt bent!
Name: Roy, Sandra,Tony, Tessa
Email: r.e.j.m.craane@home.nl
Date: 2007-09-16

Recensie: Goed hotel om een paar nachten in Bangkok te verblijven, wel erg groot. Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Nette kamers, goed ontbijt. In het hotel was het wel erg koud, als je van buiten naar binnen ging kreeg je gewoon kippenvel. Op de 6e verdieping in het hotel (toren A) zit een bazaar waar je voor 20, 30, 40 bath super lekker kan eten, echt een aanrader!
Name: Nico en Chantal
Email: raai0051@planet.nl
Date: 2007-09-09

Recensie: Wij verbleven in juni 2007 in dit hotel. Hotel ziet er mooi uit. Keurige kamer, maar niet erg sfeervol. Erg kleine badkamer. Wij hadden een kamer met keuken. Keuken bleek slechts uit een aantal keukenkastjes en een koelkast te bestaan. In de kastjes was echter geen enkel glas, bord of bestek te vinden. Het ontbijt was bijzonder karig (nog nooit zo'n slecht ontbijtbuffet gezien in Thailand). Standaardzaken als yoghurt, bacon en kaas waren niet verkrijgbaar. Ook geen normaal brood aanwezig; alleen brood om te roosteren. Wel veel oosterse gerechten. Het hotel is helaas niet erg centraal gelegen. Overdag kun je met de watertaxi (die voor de deur stopt) gemakkelijk naar het centrum, maar 's avonds moet je toch echt met een taxi. Geen leuke winkels en restaurants in de buurt van het hotel. Dit hotel kiezen wij niet nog een keer.
Name: Yvette
Email: toussaintyvette@home.nl
Date: 2007-09-03

Recensie: Wij zijn 19 juli voor 4 nachten hier geweest en dit heeft ons goed bevallen we hadden een appartement dit is nieuw dus voor een gezin met kinderen ideaal. 2 grootte slaapkamers. Heerlijke bedden. Watertaxi naast het hotel je komt hier makkelijk in Bangkok centrum. Enigste minpuntje was dat we rond 8 augustus nog eens hier waren voor 3 nachten en toen hebben we bijna een uur op de koffers moeten wachten en het was niet goed gepoets terwijl dit 19 juli super was... maar dit vindt ik jammer als je hier terecht komt en het is niet goed terwijl het anders wel altijd goed is. Wij komen hier altijd in het begin van onze Thailand vakantie.....
Name: Monica
Email: girly84@hotmail.com
Date: 2007-07-20

Recensie: Hebben in jun-juli 3 nachten begin van de vakantie hier gelogeerd. Persoonlijk vind ik het niet gillend luxe MAAR dat is puur een kwestie van smaak. Je moet van dat kitscherige houden, vrienden thuis die fotos zagen vonden het mooi. Verder is de verhouding prijs-kwaliteit gewoon goed, tenminste als je de rate van greenwood betaalt. Bobae zit er pal naast, weet niet of er een andere is dan?!. De riviertaxi zit om de hoek, taxi\'s weten het hotel altijd te vinden als je Bobae noemt. het ligt niet in het centrum maar je komt overal probleemloos in het perspectief van het hectische Bkk dan. Ontbijt was gewoon goed/genoeg keus, je moet wel iets lusten dan he?... Hebben ook 1keer \'s avonds (westers) gegeten ook dat was verrassend goed en aangenaam verrast door de rekening voor een 4*hotel. Had eerder de opmerking hier gelezen over personeel die een beetje zakelijk was en vond het reuze meevallen, waren prima. Laatste dag voor ons vlucht hebben de kamer genomen voor een paar uurtjes (tegen volle greenwoodtarief). Moet zeggen na het rondreizen ben ik genuanceerder vwb de vriendelijkheid van het personeel, ik wist eerst niet beter maar bij een vergelijking delven ze het onderspit (details zijn in deze niet echt relevant). Toen we vertrokken, 13juli 2007 was een zwembad bij Tower A in de buurt ontbijtzaal gesloten/aan het verbouwen. Anyway, als je gaat om te slapen en verder leuk Bkk te verkennen Prima keus.
Name: sandra
Email: sandrauittenbogaard@hotmail.com
Date: 2007-07-11

Recensie: Wij vonden dit een super hotel voor weinig geld, je krijgt echt heel veel luxe!!!! Kamers zijn super schoon en super netjes! eten is ook super!!! je zit overal zo met de metertaxi en die is GOEDKOPER dan een tuk tuk, enje word niet overal gedropt!! alleen s'avonds erop staan dat ze de meter aanzetten!!!!! En het personeel vind ik wel heel erg vriendelijk!!! en de Airco op de kamer kan je zelf warmer zetten!!!!!!
Name: JJ en Sas
Email: sneuhof@wanadoo.nl
Date: 2007-07-06

Recensie: Super de luxe en mega groot hotel, niet helemaal ons ding maar wel eens grappig om mee te maken. Kamers zagen er goed uit......totdat we de kakkerlakken (kleine weliswaar) zagen lopen. Bah bah....gedurende onze reis van 1 maand hebben we in vele guesthouses en resorts gezeten maar in geen enkele kakkerlakken gezien....en dan juist in dit luxe 5 sterren hotel!!! Dat was wel minder. Het ontbijt daarentegen was erg uitgebreid en lekker luxe. Zou er toch niet nog eens heen gaan. We geven de voorkeur aan een knus guesthouse.
Name: Lonneke
Email: mailtolonneke@gmail.com
Date: 2007-06-26

Recensie: Erg goede ervaring met dit hotel. Prima service, goed eten, mooie schone kamer. Taxi wordt voor je geregeld en de watertaxi stopt pal achter dit hotel. Absolute aanrader!

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association