EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: R. Beumer
Email: wbeumer@hotmail.com
Date: 2018-04-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel. Netjes en schoon. Probeer alleen niet rond lunchtijd gebruik te maken van de liften. Dan gaan alle mensen die daar werken lunch halen en weer naar beneden. Daardoor kan het wel even duren voordat je een lift treft waar je nog bij past.. Kamer netjes en ruim. Genoeg gelegenheden om te eten. Als je goed ter been bent kan je vanaf het hotel naar het Grand Palace lopen. Ook zijn we vanaf het hotel naar de skytrain gelopen. Voor 3 euro kan je de hele dag rondreizen in skytrain en metro.
Name: Kristina de Lijster
Email: priscillabaggen@hotmail.com
Date: 2018-04-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel, vriendelijke bediening. Onze eerste kamer was vrij oud en gedateerd, niet echt overeenkomstig met de foto's op internet. Bij ons 2e bezoek hadden we een iets modernere suite. Nette badkamer, alles wordt goed schoon gehouden. Het hotel zelf is erg mooi en erg groot, van alle faciliteiten voorzien. Ontbijt prima, erg lekkere sushi in het Japanse restaurant. Handig qua ligging, alles is met korte taxiritjes te bereiken. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Name: Wim Zijlmans
Email: -
Date: 2018-04-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel. Niet onze eerste keuze voor Bangkok. Waarschijnlijk laatste keer. Wel mega-ontbijt-buffet.
Name: Cees & Antonette Filippo
Email: cgfilippo@quicknet.nl
Date: 2018-04-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Heerlijk hotel, waar wij al jaren genieten van Bangkok. Prima ontbijt, schone kamers en goede service.
Name: Martin de Lange
Email: martindelange@casema.nl
Date: 2018-04-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: De ligging van het hotel is top..met de tuk tuk snel bij de bezienswaardigheden en even rechtsaf en met de watertaxi naar de stad..de kamers waren groot en alles was aanwezig.Een heerlijk zwembad om even uit te rusten na een dag city hoppen...
Name: Fam. de Zon
Email: nohave
Date: 2018-04-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince Palace hotel is op zich een prima hotel. Wij hadden een familie suite met een 2 persoonsbed en een twijfelaar. De kamers zijn wel wat verouderd. Fijn was dat de boot naast het hotel vaart naar het centrum. Het ontbijt was goed, ruime keus. Jammer vond ik wel dat de prijzen van drank en eten Europees waren (120 bath voor een Cola terwijl je om de hoek 20-30 bath voor een cola betaalde). Natuurlijk mag het in het hotel wat duurder zijn maar het verschil was wel erg groot. Je kon vanaf het hotel met een boot naar het centrum voor 10 bath per persoon. Dat is op zichzelf al een belevenis aangezien het heel primitief gaat en vooral lokale bevolking gebruik maakt van dit vervoer.
Name: Ton Ligtvoet
Email: -
Date: 2018-03-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima Hotel. Prima ligging en mooi zwembad.
Name: Adriana Vonk
Email: -
Date: 2018-03-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij komen al jaren in Prince Palace. Het hotel is verouderd, we hebben van 2 k. App. Gewisseld omdat de airco knallend hard lawaai Veroorzaakt. Goed dat Greenwood er weg gaat. Mag giga facelift hebben.
Name: Stans Zuurmond
Email: stanszuurmond@ziggo.nl
Date: 2018-03-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel te druk bij het ontbijt
Name: Rijntjes. Hr
Email: rijntjes.ronald@gmail.com
Date: 2018-03-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer goed ontbijt, Zeer uitgebreid, goed bed en ruime kamer, personeel bij receptie spreekt geen of Zeer slecht Engels, naar mijn idee worden chinezen bevoordeeld.
Name: jos vd brink
Email: j.vdbrink@upcmail.nl
Date: 2018-03-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel voor enkele dagen
Name: M. Gilde
Email: -
Date: 2018-03-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Jos Steenbakkers
Email: jos.karin@home.nl
Date: 2018-03-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Stayed 1 night, already been there in 2014, nothing changed, pretty expensive comparing when going into town. But everything is good and well taking care off. Great breakfast
Name: rondeel
Email: ydekkers43@hotmail.com
Date: 2018-02-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We vinden dat hier veel chinezen zitten. het ontbijt is niet europees gericht. kamers zijn goed.
Name: Herman
Email: -
Date: 2018-02-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima zeer groot hotel met goede prijs kwaliteit verhouding. Volgende keer in Bangkok willen we hier weer naartoe. Een uitstekend uitgebreid ontbijt was er ook.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association