EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: els varwijk
Email: elsvarwijk@kpnmail.nl
Date: 2017-12-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor een kort verblijf in Bangkok
Name: Mireille Michielsen
Email: mireille.michielsen@hetnet.nl
Date: 2017-12-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Ligging prima, het hotel is netjes maar wel wat gedateerd
Name: Van Houte
Email: j.vanhoute@gmail.com
Date: 2017-12-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het is een gedateerd hotel, ondanks de gerenoveerde kamer is er weinig luxe. Het personeel is Absoluut niet vriendelijk.
Name: Kees Munter
Email: kees.munter@kpnmail.nl
Date: 2017-11-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: keurig hotel, dichtbij het centrum, vriendelijke personeel, ontbijt perfect. bij een volgend bezoek aan Bangkok komen wij hier zeker terug.
Name: Sander
Email: -
Date: 2017-11-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, uitgebreid ontbijt. Kamers keurig verzorgd, vriendelijk personeel, zeker aan te bevelen.
Name: Radjinder
Email: -
Date: 2017-10-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Antoinette
Email: -
Date: 2017-10-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Persoonlijk vond ik het een erg groot en druk hotel met normale Europese prijzen voor eten en drinken. Een volgende keer zou ik op zoek gaan naar iets kleinschaliger.
Name: Thony
Email: -
Date: 2017-09-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel. Alleen een beetje ver van alle bezienswaardigheden.
Name: Gemin
Email: c.gemin@kpnplanet.nl
Date: 2017-09-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het ontbijt was prima, kamer vonden we matig de receptie was ok, de pool was ook prima.
Name: Fam Doeze Jager
Email: mdoezejager@hotmail.com
Date: 2017-09-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi hotel, prima ontbijt en goede ligging tov binnestad. Mooi familiekamer voor 5 personen
Name: Nataly
Email: natenly@hotmail.com
Date: 2017-09-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace is na daar 4 x eerder te zijn geweest, gewoon bijna thuiskomen :). Het hotel kent een hoge service, goed personeel, een zeer uitgebreid ontbijt, en heeft 2 fijne zwembaden. Het raakt wel wat verouderd, dus ik hoop dat de eigenaren daar wel iets mee gaan doen. het ligt centraal, je bent met tuktuk, taxi of taxiboot zo op een nadere plek.
Name: Sascha
Email: -
Date: 2017-09-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel met goed ontbijt en goede service en gelegen midden in het centrum, dus een goed vertrek punt om Bangkok te verkennen
Name: den otter
Email: emams.info@gmail.com
Date: 2017-09-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel is heel erg groot,voor ons eigenlijk te groot.Géén persoonlijke aandacht.Veel gaan en komen van gasten,vele van asiatische afkomst. Het was 's avonds erg uitgestorven in de restaurants. Wel mooie uitzichten,zeker op de 32ste verdieping. In de buurt van het hotel zelf weinig leuke eetgelegenheden.Ook ligt het best ver van het nieuwe centrum af.
Name: A. Willems
Email: anitais@live.nl
Date: 2017-09-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Hotel het is oud en heel groot. Heeft toch een soort oude grandeur.Is goed om je vakantie te beginnen om even bij te komen van de vliegreis . Het is geen echt hotel om er weken te verblijven. Ontbijt niks op aan te merken. Veel keuze dus je hoeft echt niet iedere dag hetzelfde te eten. Het naast gelegen shopping mall is even wennen maar je kunt er best wel slagen voor koopjes. Het is volgens mij gewoon een groothandel en als ze kunnen verkopen dat doen de meeste dit wel. De ligging is wat minder aangezien er niet echt iets in de buurt is waar je kunt eten. Maar de boot ligt vlak om de hoek. Vervelende is dat je dit wel even moet weten.En als je net als wij aankomt op een zondag is er niemand die je weg wijs kan maken.
Name: Wil
Email: -
Date: 2017-09-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima plek bij aankomst doordat wij een 3 kamer appartement hadden met 6 personen, helaas geen uitzicht. 2 prachtige zwembaden. Ontbijt goed. Erg massaal maar dat wisten we van te voren.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association